Social media marketing

Social Media, al jaren niet meer weg te denken als online marketingtool. Het is een tool waarmee je met één druk op de knop, duizenden mensen kan bereiken. Voor veel bedrijven is social media marketing een handige tool om de naamsbekendheid van de organisatie te verhogen. Door middel van Social Media kun je je doelgroep op een toegankelijke manier kennis laten maken met jouw bedrijf. Maakt jouw bedrijf al gebruik van social mediakanalen als Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube en Twitter?

Social media uitbesteden?

Sociale media zijn bijna onmisbaar voor de zichtbaarheid van je product of dienst, maar waar begin je? Op welke sociale mediakanalen bereik je jouw doelgroep? En, hoe zorg je ervoor dat jouw sociale media posts meer bereik opleveren? Vragen die wij graag voor je beantwoorden. Een Social Media account is zo gemaakt, maar het continue vullen van relevante content blijkt wat lastiger. Bij Lap Marketing helpen wij jou graag met het beheren, creëren en adverteren via jouw Social Media kanalen. Dit doen wij, zodat jij je kan richten op waar jij goed in bent.

Wij begrijpen dat het als bedrijf lastig is om je naast de kernactiviteiten van het bedrijf, ook nog op de communicatie naar de doelgroep te focussen. Deze werkzaamheden nemen wij dan ook graag uit handen. Wij creëren online content gebaseerd op een doordachte strategie. Voorafgaand aan de campagne nemen we met jou de doelgroep, de uitstraling en de doelstellingen van het bedrijf door. Door voorafgaand al een doordachte strategie te bepalen, zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep bereikt wordt.

Strategische bepaling van de social media kanalen

Voordat je een campagne op gaat starten, is het van belang goed na te denken over de kanalen. Zo zijn er binnen de wereld van sociale media verschillende kanalen, met allemaal een andere aanpak. Leer hieronder meer over de verschillende functies per social media platform.

Facebook

Ondanks dat de grootste successen van Facebook al tot het verleden behoren is het nog steeds het meest populaire Social Media kanaal. Het platform biedt diverse interessante manieren om jouw doelgroep succesvol te bereiken. Facebook wordt door gebruikers voornamelijk gebruikt voor het communiceren met familie en vrienden. Voor bedrijven is Facebook een geschikt medium om de naamsbekendheid te verhogen.

Instagram

Instagram, het visuele social media platform. Instagram heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Waar voorheen voornamelijk jongeren gebruik maakte van het social media platform Instagram zijn er tegenwoordig ook steeds meer volwassenen die de overstap maken naar Instagram. Instagram staat in het teken van beeldmateriaal, foto’s en video’s. Ideaal voor als jij je bedrijf of merk op de kaart wil zetten.

LinkedIn

LinkedIn, de online broedplaats voor jong talent en ervaren krachten. Social media in een zakelijk jasje. Het doel achter het social media kanaal is om werknemers en werkgevers gemakkelijker met elkaar in contact te brengen. Daarnaast bestaat er voor gebruikers de mogelijkheid om via LinkedIn te solliciteren en vacatures aan te zetten. LinkedIn is interessant voor bedrijven die zich richten op de B2B markt. Verder is LinkedIn een nuttig platform om nieuwe werknemers te werven.

Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel

3.500 unieke bezoekers per maand.
17 top 3 posities in Google.

Sokjes.nl

Eenvoudige navigatie door slimme product configurator.

Hesko Arbeidsbemiddeling

900+ unieke bezoekers per maand.

Social media bureau Nijmegen

Zelf aan de slag gaan met  de social media kanalen of deze vorm van marketing uitbesteden? Een vraag die menig ondernemer zichzelf wel eens gevraagd heeft. Social media is een vorm van online marketing die consistentie en creativiteit vergt. Uitbesteden is volgens ons dan ook een logische keuze, wanneer je zelf:

Vraag vrijblijvend een strategische sessie aan om meer inzicht te verkrijgen hoe jouw social media kanalen er momenteel voor staan. 

Vrijblijvende strategische sessie!
Direct inzichtelijk waar jouw bedrijf online staat! Geen standaardrapporten, maar persoonlijk advies.

Met social media marketing streven wij naar:

1. Meer bereik

Met hoge kwaliteit visuele content, zorgen we voor meer interactie met de doelgroep. Dit zorgt voor meer social media bereik.

2. Trouwe volgers

Door middel van waardevolle en grappige content zorgen we voor een stijging aan trouwe volgers. Trouwe volgers dragen bij aan een verhoogde merkwaarde.

3. Hogere merkwaarde

Door een continue stroom van zichtbaarheid op social media verhogen wij de waarde van jouw merk en bedrijf aanzienlijk.
SEO uitbesteden
"Super werk geleverd. De website die Lapmarketing voor ons heeft gemaakt is top. SEO helemaal goed in elkaar en fijne communicatie. Erg fijn om mee samen te werken in Nijmegen."
Lars Nuwenhof
Marketing Manager | TRALERT®
Start een project
Samen een project starten? Leuk! Wij hebben er in ieder geval al zin in. Vul het volgende formulier in om een aanvraag in te dienen. Na het invullen zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.
Meerdere opties mogelijk.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Sint Canisiussingel 34 6511TJ Nijmegen Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22