5/5 Ster Google Reviews​
5/5

On page SEO

Voor hoge posities in Google is het van belang om on page SEO in te zetten. Deze factoren kunnen direct op de eigen website aangepast worden en zorgen voor de fundering binnen jouw SEO campagne.

Direct navigeren naar:

Vrijblijvend adviesgesprek

Tijd om online stappen te zetten? Wij zijn er klaar voor. Dien het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat is on page SEO?

Binnen een ijzersterke SEO strategie kennen we twee soorten factoren, namelijk off page en on page SEO. Allebei deze begrippen zijn enorm belangrijk voor hogere posities in Google. De een kan dus niet zonder de ander, maar ze verschillen enorm van elkaar. Waar off page factoren buiten de website om geoptimaliseerd moeten worden, kunnen on page factoren wel direct op de website geoptimaliseerd worden.

Bij on page SEO worden zaken die invloed hebben op de ranking bedoelt die direct op de website aangepast kunnen worden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan sterke SEO teksten, goed geoptimaliseerde afbeeldingen en gestructureerde data. Alle aspecten om ervoor te zorgen dat jouw website uiteindelijk beter vindbaar is in de zoekmachine Google.

On page SEO factoren

Waar off page SEO voornamelijk over linkbuilding gaat, kent on page SEO hele andere meetwaarden. Er zijn verschillende on page optimalisatie factoren die binnen een website effect hebben op de online vindbaarheid van jouw website. Wanneer je alle on page factoren geoptimaliseerd hebt aan de hand van de richtlijnen van Google, dan zal dit resulteren in hoge posities. en meer website bezoekers . Een goede website kan dan zorgen voor meer contactaanvragen of aankopen.

Uiteindelijk zal de SEO campagne dan resulteren in een omzetverhoging. Naast dat het aantal websitebezoekers invloed heeft op de omzet, zorgt SEO er met name ook voor dat jouw merknaam steeds vaker op het internet verschijnt, wat natuurlijk enorm goed is voor de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Het optimaliseren van on page SEO factoren kent dus verschillende voordelen. 

On page SEO factoren

On page SEO tips die jouw website beter zichtbaar maken

Wanneer je start met het optimaliseren van jouw website, dan is de eerste logische stap het schrijven van verschillende teksten. Het is logisch dat wanneer je begint met schrijven niet direct inzicht hebt in de zoekwoorden waarop je moet schrijven. Hiervoor zal je eerst een uitgebreide zoekwoordenanalyse moeten uitvoeren.

Bij het schrijven van SEO teksten is het belangrijk om in ieder geval kennis te hebben van de verschillende headers tags die Google kent. Je kunt dit vergelijken met de titel, koppen en subkoppen van een boek. Ook hier zit een duidelijke structuur in. In boeken worden de verschillende koppen door middel van verschillende groottes en diktes aangeduid. Dit is op het internet niet anders.

Naast het optimaliseren van de koppen, doe je er ook goed aan om de afbeeldingen direct een goede naam te geven. Dit is een van de on page SEO factoren die regelmatig over het hoofd wordt gezien. Maar al te vaak zien we afbeeldingen geplaatst worden met als titel: Schermafbeelding. Het is voor Google lastig om hieruit op te maken wat er op de afbeelding te zien is. Eigenlijk best logisch dus. 

Voor deze klanten realiseerden wij al online groei

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan

SEO zelf doen of uitbesteden? Een vraag die menig ondernemer zichzelf wel eens gevraagd heeft. Deze optimalisaties doe je er niet even bij. Zoekmachine optimalisatie uitbesteden is volgens ons dan ook een logische keuze, wanneer je zelf:

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan om meer inzicht te verkrijgen hoe jouw website momenteel online presteert.

Gratis SEO nulmeting
Direct inzichtelijk waar jouw bedrijf online staat! Geen standaardrapporten, maar persoonlijk advies.

Boekhome

5000+ websitebezoekers per maand.
41+ aanvragen per maand

TRALERT®, de specialist in LED voertuigverlichting

7.200+ unieke bezoekers per maand.
184% meer websitebezoekers.

Hesko Arbeidsbemiddeling

900+ unieke bezoekers per maand.
42 zoekwoorden op de eerste pagina van Google.

On page SEO uitbesteden bij Lap Marketing

Sinds begin 2019 richten wij ons op het ondersteunen, adviseren en uitvoeren van online marketing werkzaamheden die bijdragen aan de online groei van onze opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is. Wanneer je doet waar je goed in bent, dan geeft dit energie en plezier. In ons geval is dat online marketing!

Wanneer je de samenwerking met ons online marketing bureau uit Nijmegen aan gaat dan zullen wij verder kijken dan het uitvoeren van de online marketing diensten. Bij een samenwerking met Lap Marketing zullen wij door middel van een betrokken en proactieve werkwijze meedenken met als taak; het behalen van de opgestelde doelen. Wanneer wij kansen of mogelijkheden zien om uw bedrijf naar de next level te tillen, dan gaan wij maar al te graag aan de slag.

On page SEO factoren

Beginnen met het optimaliseren van on page SEO?

Wil je beginnen met het optimaliseren van jouw on page SEO? Ga dan gerust eens het gesprek aan met de SEO specialisten van Lap Marketing. Zij kunnen je gelijk vertellen wat te nemen stappen zijn. We hebben al meer dan 40 opdrachtgevers geholpen met het optimaliseren van hun website. Inmiddels is het begrip on page SEO voor ons niet meer vreemd en weten we precies welke stappen je als bedrijf moet zetten om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren.

Voor deze klanten realiseerden wij al online groei

SEO uitbesteden
"Super werk geleverd. De website die Lap Marketing voor ons heeft gemaakt is top. SEO helemaal goed in elkaar en fijne communicatie. Erg fijn om mee samen te werken in Nijmegen."
Lars Nuwenhof
Marketing Manager | TRALERT®
Gratis SEO nulmeting
Direct inzichtelijk waar jouw bedrijf online staat! Geen standaardrapporten, maar persoonlijk advies.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Sint Canisiussingel 34
6511TJ Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22