GOOGLE REVIEWS
5/5
On page SEO

On page SEO

Voor hoge posities in Google is het van belang om on page SEO in te zetten. Deze factoren kunnen direct op de eigen website aangepast worden en zorgen voor de fundering binnen jouw SEO campagne.

On page SEO factoren

Direct navigeren naar:

Online marketing bureau Nijmegen

SEO uitbesteden

Off page SEO

Off page SEO

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding

SEO tekstschrijver

SEO tekstschrijver

On page SEO

Wat is on page SEO?

Binnen een ijzersterke SEO strategie kennen we twee soorten factoren, namelijk off page en on page SEO. Allebei deze begrippen zijn enorm belangrijk voor hogere posities in Google. De een kan dus niet zonder de ander, maar ze verschillen enorm van elkaar. Waar off page factoren buiten de website om geoptimaliseerd moeten worden, kunnen on page factoren wel direct op de website geoptimaliseerd worden.

Bij on page SEO worden zaken die invloed hebben op de ranking bedoelt die direct op de website aangepast kunnen worden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan sterke SEO teksten, goed geoptimaliseerde afbeeldingen en gestructureerde data. Alle aspecten om ervoor te zorgen dat jouw website uiteindelijk beter vindbaar is in de zoekmachine Google.

On page SEO factoren

Waar off page SEO voornamelijk over linkbuilding gaat, kent on page SEO hele andere meetwaarden. Er zijn verschillende on page optimalisatie factoren die binnen een website effect hebben op de online vindbaarheid van jouw website. Wanneer je alle on page factoren geoptimaliseerd hebt aan de hand van de richtlijnen van Google, dan zal dit resulteren in hoge posities. en meer website bezoekers . Een goede website kan dan zorgen voor meer contactaanvragen of aankopen.

Uiteindelijk zal de SEO campagne dan resulteren in een omzetverhoging. Naast dat het aantal websitebezoekers invloed heeft op de omzet, zorgt SEO er met name ook voor dat jouw merknaam steeds vaker op het internet verschijnt, wat natuurlijk enorm goed is voor de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Het optimaliseren van on page SEO factoren kent dus verschillende voordelen.

On page SEO factoren

Voor deze klanten realiseerden wij al online groei

On page SEO tips die jouw website beter zichtbaar maken

Wanneer je start met het optimaliseren van jouw website, dan is de eerste logische stap het schrijven van verschillende teksten. Het is logisch dat wanneer je begint met schrijven niet direct inzicht hebt in de zoekwoorden waarop je moet schrijven. Hiervoor zal je eerst een uitgebreide zoekwoordenanalyse moeten uitvoeren.

Bij het schrijven van SEO teksten is het belangrijk om in ieder geval kennis te hebben van de verschillende headers tags die Google kent. Je kunt dit vergelijken met de titel, koppen en subkoppen van een boek. Ook hier zit een duidelijke structuur in. In boeken worden de verschillende koppen door middel van verschillende groottes en diktes aangeduid. Dit is op het internet niet anders.

Naast het optimaliseren van de koppen, doe je er ook goed aan om de afbeeldingen direct een goede naam te geven. Dit is een van de on page SEO factoren die regelmatig over het hoofd wordt gezien. Maar al te vaak zien we afbeeldingen geplaatst worden met als titel: Schermafbeelding. Het is voor Google lastig om hieruit op te maken wat er op de afbeelding te zien is. Eigenlijk best logisch dus.

On page SEO factoren

On page SEO

On page SEO uitbesteden bij Lap Marketing

Sinds begin 2019 richten wij ons op het ondersteunen, adviseren en uitvoeren van online marketing werkzaamheden die bijdragen aan de online groei van onze opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is. Wanneer je doet waar je goed in bent, dan geeft dit energie en plezier. In ons geval is dat online marketing!

Wanneer je de samenwerking met ons online marketing bureau uit Nijmegen aan gaat dan zullen wij verder kijken dan het uitvoeren van de online marketing diensten. Bij een samenwerking met Lap Marketing zullen wij door middel van een betrokken en proactieve werkwijze meedenken met als taak; het behalen van de opgestelde doelen. Wanneer wij kansen of mogelijkheden zien om uw bedrijf naar de next level te tillen, dan gaan wij maar al te graag aan de slag.

Doe de gratis SEO scan

On page seo

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan

SEO zelf doen of uitbesteden? Een vraag die menig ondernemer zichzelf wel eens gevraagd heeft. Deze optimalisaties doe je er niet even bij. Zoekmachine optimalisatie uitbesteden is volgens ons dan ook een logische keuze, wanneer je zelf te weinig tijd of kennis hebt. Of gewoon je online zichtbaarheid wilt vergroten.

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan om meer inzicht te verkrijgen hoe jouw website momenteel online presteert.

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

On page SEO

Beginnen met het optimaliseren van on page SEO?

Wil je beginnen met het optimaliseren van jouw on page SEO? Ga dan gerust eens het gesprek aan met de SEO specialisten van Lap Marketing. Zij kunnen je gelijk vertellen wat te nemen stappen zijn. We hebben al meer dan 80 opdrachtgevers geholpen met het optimaliseren van hun website. Inmiddels is het begrip on page SEO voor ons niet meer vreemd en weten we precies welke stappen je als bedrijf moet zetten om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren.

On page SEO
“Professionele ploeg, die meer dan perfect meedenkt en vanuit de klant werkt.”
Robbert den Boer
Co-Founder | ROSH Studios
On page SEO
On page SEO

Start een project

Een website creëren die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij als online marketing bureau uit Nijmegen naar streven.

On page SEO factoren

Veelgestelde vragen over online marketing

Als online marketing bureau uit Nijmegen krijgen wij veel vragen over ons vakgebied. Om jou als ondernemer antwoord te geven hebben we hier de veelgestelde vragen opgesteld.

Online marketing is een vorm van marketing die zich uitsluitend richt op de online kanalen. Onder deze kanalen vallen de zoekmachines Google of Bing en diverse social media kanalen als Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube.
Wij zijn er van overtuigd dat online marketing waarde toe kan voegen voor ieder bedrijf, ongeacht de situatie of de markt waar jouw bedrijf zich in bevindt. Het is echter lastig om dit met zekerheid te zeggen. Vraag gerust eens een vrijblijvende strategische sessie aan om te bespreken welke online marketinguitingen we in kunnen zetten voor jouw onderneming.

De kosten van online marketing zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat wij als online marketing bureau voor je uit gaan voeren. Het is helaas niet mogelijk om hier een panklaar antwoord op te geven. Zo spelen er bij online marketing meerdere factoren een rol. De markt waar je je in begeeft, het aantal concurrenten binnen deze markt en de kracht van deze concurrenten.

On page seo

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Oranjesingel 60
6511NX Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22