Klantcase: ATO-Energysaving

Het ontwikkelen van een nieuwe online omgeving, waarmee het management van grote aquariums wereldwijd aangetrokken kunnen worden.

Klantcase ATO-Energysaving

Omschrijving case

“Het ontwikkelen van een nieuwe online omgeving, waarmee het management van grote aquariums wereldwijd aangetrokken kunnen worden.”.

Tijdens het eerste gesprek met Aldo van Tongeren (eigenaar ATO-Energysaving) werd aangegeven dat de nieuwe website het (financieel) management van grote aquariums wereldwijd zou moeten aantrekken. De nieuwe website moest dus op basis van hun behoeften opgesteld moeten worden, zodat aquaria zich kunnen voorbereiden op een nieuwe toekomst: de wereld na COVID-19 waar naast lager energieverbruik, ook lagere operationele kosten een grote rol gaan spelen.

Voorafgaand aan de ontwikkeling van de website hebben wij gezamenlijk met Aldo de wensen en behoeften van het management in kaart gebracht. Tijdens dit vooronderzoek kwamen wij erachter dat de curators, technici en biologen zich voornamelijk bekommerden over het welzijn van de vissen en gedeeltelijk met de duurzaamheid van het aquarium. Deze behoeften speelde ook wel bij het management van de aquaria, maar voor het management was ook nog één ander onderdeel van groot belang, namelijk rendement.

Op de nieuwe website van Aldo hebben we door middel van verschillende slogans en eerder behaalde resultaten, gebaseerd op de behoeften van het management, een website ontwikkeld die hierbij aansluit.

Professionele website laten maken?

Een professionele website laten maken die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij bij Lap Marketing naar streven. Wij helpen bedrijven online te groeien met behulp van data en resultaatgerichte marketing. Het laten maken van een professionele website is volgens ons een goede keuze wanneer je:

Vraag vrijblijvend een strategische sessie aan om het doel van jouw website te bespreken of in kaart te brengen.

100% gebruiksvriendelijk op alle apparaten.

Vrijblijvende strategische sessie!
Direct inzichtelijk waar jouw bedrijf online staat! Geen standaardrapporten, maar persoonlijk advies.
Met Daan de nieuwe website gemaakt van ATO-Energysaving, en wat een mooi resultaat! Ik ben dan dus ook heel tevreden over hoe Lap Marketing zijn opdrachten uitvoert. Er is mogelijkheid tot overleg, reflectie, innovatie voor het komen van een website met inhoud, diepgang. Met andere woorden: Lap Marketing is een aanrader!
Aldo van Tongeren
Eigenaar | ATO-Energysaving
Start een project
Samen een project starten? Leuk! Wij hebben er in ieder geval al zin in. Vul het volgende formulier in om een aanvraag in te dienen. Na het invullen zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.
Meerdere opties mogelijk.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Eerste Oude Heselaan 118
6541PC Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22