GOOGLE REVIEWS
5/5
Bubbles icon

Bar & Bistro Jules

Thuiskomen, maar dan beter! Een avond uit van begin tot eind.

"Een nieuwe website voor restaurant Bar & Bistro Jules."

De doelstelling

Een restaurant starten in tijden van corona. Dit avontuur is niet voor iedereen weggelegd, maar Juliën Gerritsen van Bar & Bistro Jules pakte dit met beide handen aan. Bij een nieuw restaurant hoort natuurlijk ook een bijpassende website. Wij hebben hem hier een handje bij geholpen. Het doel van de website was om meer naamsbekendheid te krijgen binnen de omgeving Doetinchem.

Het resultaat

Een gloednieuwe website met meer bezoekers dan ooit tevoren. Door een slimme SEO strategie toe te passen op de huidige website, hebben we ervoor gezorgd dat de website direct na migratie een stijging in websitebezoekers vertoonde. In de maanden die hierop volgde hebben we de pagina’s ondersteund met verschillende externe links, om zo de autoriteit van de website te verhogen.

Opdrachtgever:

Bar & Bistro Jules

Branche:

Restaurant

Diensten:

Platform:

WordPress CMS

Bar & Bistro Jules

Een gezellige, strakke en warme website waarbij een reservering gemakkelijk gemaakt is

We hebben gekozen voor een warme, gezellige en strakke uitstraling, wat goed aansluit bij het interieur van het restaurant zelf. Juliën had in het verleden al foto’s laten maken, wat het leven van een webdesigner toch net een stukje makkelijker maakt.

Door middel van een koppeling met Resengo en Gifty is het eenvoudig om een reservering te plaatsen of een giftcard aan te schaffen. Zowel design technisch als conversiegericht een ontzettend sterke website.

Matrixx logo
5/5
Camiel van Elferen
Marketing Manager | Matrixx Events

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Start een project

Samen een project starten? Leuk! Wij hebben er in ieder geval al zin in. Vul het volgende formulier in om een aanvraag in te dienen. Na het invullen zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Oranjesingel 60
6511NX Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22