GOOGLE REVIEWS
5/5
Bubbles icon

Formfutura's ReForm

ReForming the Future met het meest duurzame 3D print filament op de markt.

Professionele website laten maken

"Een nieuw product lanceren met een compleet unieke ervaring"

De doelstelling

De opdracht was om het meest duurzame 3D filament op de markt te introduceren met een vette campagne. Het idee ontstond om hiervoor een aparte landingspagina te ontwikkelen, waarin we de voordelen van het product op een visueel aantrekkelijke manier zichtbaar maken.

Het resultaat

De website heeft ervoor gezorgd dat de verkopen van ReForm direct bij lancering als warme broodjes over de toonbank gingen. De vraag naar de 3D filamenten ging op het moment van livegang enorm de lucht in. Voor deze lancering hebben we een complete funnel ingericht samen met het team van Formfutura. Middels een nieuwsbrief werden de bezoekers naar de landingspagina geleid en hier konden zij meer informatie aanvragen of direct naar de webshop doorklikken.

Opdrachtgever:

FormFutura

Branche:

3D Print Filamenten

Diensten:

Platform:

WordPress CMS

Formfutura

Reforming the future with Formfutura

Formfutura, een grote speler in de wereld van 3D filamenten. Het bedrijf uit Nijmegen heeft een wereldwijd dealernetwerk en verkoopt via verschillende kanalen direct aan de eindklant.

In de eerste sectie van de website hebben we een draaiende wereldbol gevisualiseerd die bij het scrollen veranderd in een 3D filament spool. Het mooie van het ReForm product is dat deze duurzaam afbreekbaar is. Zo kan deze vorm van 3D filament omgezet worden naar compost. Iets wat in de wereld van 3D printen een vrij nieuw fenomeen is.

5/5
Samenwerken met Daan is een enorm goede ervaring. Daan heeft veel kennis is creatief en niet bang om buiten de begane paden te denken en doen! Project matig werken en punten afstrepen tot we bij een gewenst eindresultaat komen is wat centraal staat en Daan volgt dit volgens deadlines goed op! Communicatie is ontzettend van belang en een van de goede eigenschappen van Daan. Altijd bereid om te sparren aan de telefoon of via andere media!
Remy Marac
Marketing Manager | FormFutura

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Start een project

Samen een project starten? Leuk! Wij hebben er in ieder geval al zin in. Vul het volgende formulier in om een aanvraag in te dienen. Na het invullen zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Oranjesingel 60
6511NX Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22