GOOGLE REVIEWS
5/5
Bubbles icon

Hesko Arbeidsbemiddeling

Het verhogen van de posities in Google op relevante zoekwoorden.

“Onze taak is het vinden van een uitstekende opdracht voor jou. Een opdracht met uitdaging, een opdracht met een vakgerichte taak, dus een opdracht voor jou.”

De doelstelling

Het optimaliseren en onderhouden van de website van Hesko, zodat de aanvragen van zowel zzp’ers in de bouw als opdrachtgevers binnen blijven komen. De website van Hesko is een verzamelpunt van vraag en aanbod. Voor Lap Marketing de uitdaging om beide doelgroepen te bereiken en te enthousiasmeren om een aanvraag in te dienen.

Het resultaat

Sinds onze samenwerking met het arbeidsbemiddelingsbureau Hesko zijn we erin geslaagd om maandelijks 900+ website bezoekers per maand op te website te krijgen. Dit doen we door het optimaliseren van de landingspagina’s en het schrijven van actuele blogs over de trends en ontwikkelingen binnen de bouwsector.

Opdrachtgever:

Hesko Arbeidsbemiddeling

Branche:

Arbeidsbemiddelingbureau

Diensten:

Platform:

WordPress CMS

Schrijven van actuele blogs over trends en ontwikkelingen in de bouwsector

De bouwsector is aan het veranderen. Door het tekort aan woningen zal er de komende tien jaar veel gaan gebeuren in de bouwsector. Door blogs te schrijven die deze trends en ontwikkelingen beschrijven proberen we de aandacht van opdrachtgevers te grijpen en hun te informeren over de mogelijkheden van het inhuren van zzp’ers in de bouw.

De onderwerpen verschillen tussen tips voor zzp’ers, het beschrijven van trends en ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld prefab bouwen en de problematiek die momenteel een onderdeel spelen in de huidige bouwmarkt.

0 +
Websitebezoekers per maand.
0
Zoekwoorden op de eerste pagina van Google.

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

900+ unieke bezoekers per maand op de website

Samen met Hesko zijn we op maandelijkse basis bezig met het optimaliseren van de website. Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Start een project

Samen een project starten? Leuk! Wij hebben er in ieder geval al zin in. Vul het volgende formulier in om een aanvraag in te dienen. Na het invullen zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Oranjesingel 60
6511NX Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22