GOOGLE REVIEWS
5/5
Bubbles icon

Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel

Een website ontwikkelen waarmee we de buitenwereld kennis kunnen laten maken met de prachtige tuinen van Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel.

“Hoveniersbedrijf C. van den Heuvel is gestart als eenmanszaak in maart 2002 en uitgegroeid tot een veelzijdig hoveniersbedrijf.”

De doelstelling

De tuinen voor zich laten spreken. Dat was de doelstelling bij aanvang van het maken van de nieuwe website van Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel. Het grote portfolio van het hoveniersbedrijf zorgt ervoor dat er voor iedere tuinliefhebber een portfolio item bestaat dat men aanspreekt.

Aan Lap Marketing de taak om de website zo vorm te geven dat het voor de website bezoeker gemakkelijk is om door het grote portfolio heen te navigeren, zonder te verdwalen in het aanbod van prachtige tuinen.

Opdrachtgever:

Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel

Branche:

Hoveniersbedrijf

Diensten:

Platform:

WordPress CMS

Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel

Het resultaat

We hebben een stoer design ontwikkeld waarbij de kleuren die veel terugkeren in de tuin ook terugkomen in het ontwerp. Door voldoende witruimte toe te passen in het ontwerp, zorgt de website voor rust en ruimte. Om de posities in Google te verbeteren hebben we een SEO structuur bepaald, waardoor iedere tuin/pagina op een ander zoekwoord scoort. Verder hebben we SEO geoptimaliseerde landingspagina’s ontwikkeld voor de lokale zoekwoorden rondom het zoekwoord Hoveniersbedrijf.

Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel

Een stoere, kleurrijke en natuurlijk website om trots op te zijn

Het grote portfolio van Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel is er een om trots op te zijn. Dat mag je dan ook terug zien in het website ontwerp. Door veelal gebruik te maken van kleuren die ook in de natuur terug te vinden zijn, weet de website bezoeker direct dat hij/zij hier goed zit, als het om tuinen gaat.

Bij de ontwikkeling van een website is het van belang om rekening te houden met het behalen van conversies. Het doel van de website is uiteraard dat deze ook potentiële klanten oplevert. Door op verschillende plekken op de website verschillende mogelijkheden van contact te tonen is het zeer gemakkelijk voor de website bezoeker om contact op te nemen.

Het hoveniersbedrijf is gewoon op zijn 06-nummer bereikbaar. Lekker toegankelijk dus!

0 +
Websitebezoekers per maand.
0
Aanvragen via de website in het eerste jaar.
0
Zoekwoorden op de eerste pagina van Google.

Een online marketingstrategie die werkt.

Een stoere, kleurrijke en natuurlijk website om trots op te zijn

Samen met Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel zijn we aan de slag gegaan om hogere posities te behalen in Google. En, met resultaat! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan gerust een vrijblijvende adviesgesprek in.

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Start een project

Samen een project starten? Leuk! Wij hebben er in ieder geval al zin in. Vul het volgende formulier in om een aanvraag in te dienen. Na het invullen zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Oranjesingel 60
6511NX Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22