Zoekmachine optimalisatie Nijmegen

Meer organische bezoekers naar je website leiden, dat is het doel van zoekmachine optimalisatie. Lap Marketing optimaliseert jouw website op het gebied van relevante content, de juiste SEO-techniek en offsite rankingfactoren. Wij zorgen voor hogere posities in Google. Een hogere positie in Google zorgt voor meer organisch verkeer naar je website. En zeg nou eerlijk, wie wil dat nou niet?

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, dat is de Nederlandse vertaling van de afkorting SEO (Search Engine Optimization), maar wat is SEO nou eigenlijk? Het begrip SEO is in het leven geroepen door het bedrijf Google en kan gezien worden als de techniek die bepaald welke website bovenaan de zoekmachine verschijnt wanneer een websitebezoeker een zoekactie uitvoert.

Om hoog te kunnen scoren in Google moet jouw website een aantal factoren goed op orde hebben. Deze factoren worden onderverdeeld in drie facetten, genaamd content, techniek en autoriteit.

Door jouw website te optimaliseren voor relevante zoekwoorden stijgt het aantal websitebezoekers. Het leuke van zoekmachine optimalisatie is, dat wanneer een gebruiker van Google door middel van een zoekwoord op jouw website terechtkomt en jouw website aansluit bij hetgeen waar de gebruiker naar op zoek is, de kans aanwezig is dat hij bijvoorbeeld jouw producten koopt of jouw diensten afneemt.

Welke zoekwoorden gebruikt mijn doelgroep?

Voordat we aan de slag kunnen gaan met het verbeteren van de online vindbaarheid, met behulp van zoekwoorden optimalisatie, moeten we natuurlijk wel weten welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt wanneer ze naar jouw producten of diensten op zoek zijn. Welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt kunnen we achterhalen met behulp van zoekwoordenanalyse. In deze analyse brengen we het zoekvolume en de concurrentiegraad in kaart van relevante zoekwoorden, waar je mogelijk op zou willen ranken. 

Wanneer we duidelijk in kaart hebben gebracht op welke zoekwoorden we jouw website gaan optimaliseren, is het tijd om aan de slag te gaan met het verhogen van de online autoriteit en het schrijven van interessante content rondom de zoekwoorden waar je op wilt scoren. Daarnaast zullen we ons tijdens dit proces richten op het verbeteren van de techniek van de website. Hierbij kan gedacht worden aan het verhogen van de website snelheid of het verbeteren van de website structuur.

Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel

3.500 unieke bezoekers per maand.
17 top 3 posities in Google.

TRALERT®, de specialist in LED voertuigverlichting

7200+ unieke bezoekers per maand.
184% meer websitebezoekers.

Boekhome

5000+ websitebezoekers per maand.
41+ aanvragen per maand

Zoekmachine optimalisatie Nijmegen

Zoekmachine optimalisatie in Nijmegen? Wij helpen je graag bij het verbeteren van de online zichtbaarheid van jouw website. Het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie is een logische keuze, wanneer je zelf:

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan om meer inzicht te verkrijgen hoe jouw website momenteel online presteert. 

Gratis SEO nulmeting
Direct inzichtelijk waar jouw bedrijf online staat! Geen standaardrapporten, maar persoonlijk advies.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) in vier fases

Wij geloven dat elke organisatie een betere versie van zichzelf kan zijn. Samen met onze opdrachtgevers bouwen we aan een succesvolle samenwerking.

 

1. Onderzoeksfase

Om ervoor te zorgen dat we de juiste dingen doen beginnen we met een zoekwoorden onderzoek. In deze fase onderzoeken we waarop jouw doelgroep zoekt en met welke intentie. Wanneer we inzichtelijk hebben hoe jouw doelgroep zich online verplaatst, kunnen we hier accuraat op inspelen.

2. Contentstrategie

Content, content, content. Wanneer we het hebben over zoekwoorden optimalisatie dan draait het grotendeels om het schrijven van SEO geoptimaliseerde website teksten. Op basis van de zoekwoordenanalyse wordt bepaald welke teksten nodig zijn om de voorafgaand opgestelde doelen te behalen.

3. Technische SEO

De vervolgstap is het verbeteren van de on-page factoren van de website. Hierbij kan gedacht worden aan het versnellen van de website en het opstellen van de interne linkstructuur. Door deze optimalisaties is het voor zowel zoekmachines als website bezoekers gemakkelijker om de website te doorlopen.

4. Linkbuilding

Wanneer de on-page factoren geoptimaliseerd zijn is het taak om backlinks te vergaren. Backlinks zijn relevante links vanaf andere pagina’s. Door backlinks laat je de zoekmachine inzien waar de interessante en relevante content van een website of het internet te vinden is.

SEO uitbesteden
"Super werk geleverd. De website die Lapmarketing voor ons heeft gemaakt is top. SEO helemaal goed in elkaar en fijne communicatie. Erg fijn om mee samen te werken in Nijmegen."
Lars Nuwenhof
Marketing Manager | TRALERT®
Gratis SEO nulmeting
Direct inzichtelijk waar jouw bedrijf online staat! Geen standaardrapporten, maar persoonlijk advies.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Sint Canisiussingel 34
6511TJ Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22