GOOGLE REVIEWS
5/5

Doe de gratis SEO scan

Haal jij het maximale uit jouw online marketing activiteiten? Doe de gratis SEO scan en krijg inzicht in hoe jouw website online presteert. Na het invullen van het onderstaande formulier neemt één van onze specialisten telefonisch contact met je op om de SEO scan te bespreken.

SEO scan website
SEO scan website
SEO scan website
SEO scan website
SEO scan website

Direct een gratis SEO scan aanvragen voor jouw bedrijf:

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan om meer inzicht te verkrijgen hoe jouw website momenteel online presteert.

Gratis SEO scan website die de huidige situatie in kaart brengt

Online marketing, je hebt hier vast al veel over gelezen en misschien ben je er al actief mee aan de slag gegaan. Hoe dan ook, in welke fase jouw bedrijf zich ook bevindt. De kosteloze SEO scan is ervoor bedoeld om beter inzichtelijk te krijgen hoe jouw website ervoor staat en welke aanpassingen je moet maken om dit proces te verbeteren.

Na het invullen van het bovenstaande formulier ontvang je een volledige SEO scan, waarbij we letten op SEO optimalisatie, webdesign en conversie optimalisatie. 

Na de scan zullen we jou telefonisch benaderen om al je vragen te beantwoorden en waar nodig meer toelichting te geven. Vul bovenstaand formulier in om te achterhalen hoe jouw bedrijf er online voor staat.

Maak kennis met onze specialisten

Met een jong en enthousiast team staan wij dagelijks klaar voor de meest uitdagende marketingcampagnes. Daag jij ons uit?

Lap Marketing bureau

Sjoerd Keijser

SEO & CRO specialist

Lap Marketing bureau

Daan Lap

Founder | SEO specialist

Lap Marketing bureau

Derek Lap

Web & Graphic Design

Pim Langkamp

Pim Langkamp

SEO specialist

De gratis SEO scan bestaat uit:

✔️ Volledige SEO-scan van jouw website. Waarbij we letten op de fundamentals van zoekmachine optimalisatie;
✔️ Overzicht van de snelheid en mobiele toegankelijkheid van jouw website;
✔️ Een overzicht van de posities die jouw website inneemt op de opgegeven zoekwoorden;
✔️ Concrete actiepunten om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Opdrachtgevers

Waar we graag mee samenwerken.

Online marketing bureau
Online marketing bureau Nijmegen
Online marketing bureau
Online marketing bureau
Online marketing bureau Nijmegen
Online marketing bureau Nijmegen
Online marketing bureau Nijmegen
Online marketing bureau

Interessante blogs

OVER ONLINE MARKETING EN WEB DESIGN.

Marketing Nijmegen
Bubbles icon

Start een project

Een website creëren die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij als online marketing bureau uit Nijmegen naar streven.

Veelgestelde vragen over Online Marketing

Als online marketing bureau uit Nijmegen krijgen wij veel vragen over ons vakgebied. Om jou als ondernemer antwoord te geven hebben we hier de veelgestelde vragen opgesteld.

Online marketing is een vorm van marketing die zich uitsluitend richt op de online kanalen. Onder deze kanalen vallen de zoekmachines Google of Bing en diverse social media kanalen als Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube.
Wij zijn er van overtuigd dat online marketing waarde toe kan voegen voor ieder bedrijf, ongeacht de situatie of de markt waar jouw bedrijf zich in bevindt. Het is echter lastig om dit met zekerheid te zeggen. Vraag gerust eens een vrijblijvende strategische sessie aan om te bespreken welke online marketinguitingen we in kunnen zetten voor jouw onderneming.

De kosten van online marketing zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat wij als online marketing bureau voor je uit gaan voeren. Het is helaas niet mogelijk om hier een panklaar antwoord op te geven. Zo spelen er bij online marketing meerdere factoren een rol. De markt waar je je in begeeft, het aantal concurrenten binnen deze markt en de kracht van deze concurrenten.