Google Ads uitbesteden

Wil je meer rendement behalen uit jouw Google Ads campagne? Of heb je geen tijd om een Google Ads campagne op te zetten? Laat uw Google Ads campagne uitbesteden aan een online marketingbureau met de juiste kennis.

Google Ads campagne opzetten

Het opzetten van een Google Ads campagne is een effectief middel om in een korte periode van tijd al sterke online resultaten te behalen op voor jouw onderneming relevante zoekwoorden. Je kunt bij ons terecht wanneer je uit jouw Google Ads campagne meer rendement wil behalen of wanneer je nog geen Google Adwords campagne hebt draaien. Voor Lap Marketing is het zowel mogelijk om in een bestaande campagne te duiken als een nieuwe campagne op te starten.

Online marketing is natuurlijk alleen leuk als het geld oplevert. Het adverteren op Google kan dan ook gezien worden als een investering. Wanneer je zonder enige gedachte met een Google Ads campagne aan de slag gaat, dan is de kans groot dat deze investering weinig tot niks oplevert. Voorafgaand aan de Google Ads campagne gaan we daarom eerst in gesprek met jou als bedrijf. Tijdens dit gesprek bespreken we je doelen, budget, planning en doelgroep. Vervolgens kijken we welke acties nodig zijn om jouw doelen te behalen.

Vrijblijvend een afspraak inplannen? Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden.

Start met Google Ads uitbesteden

Wil je graag bovenaan de zoekresultaten van Google staan? Start dan met het uitbesteden van Google Ads. Op basis van de vrijblijvende strategische sessie bepalen we je doelen en bespreken we de kansen. Vervolgens gaan we aan de slag met het opzetten van de Google Adwords campagne.

Vraag vrijblijvend een strategische sessie aan om meer inzicht te verkrijgen hoe jouw website momenteel online presteert. 

Direct hoger in Google op relevante zoekwoorden.

Vrijblijvende strategische sessie!
Direct inzichtelijk waar jouw bedrijf online staat! Geen standaardrapporten, maar persoonlijk advies.

TRALERT®, de specialist in LED voertuigverlichting

5.000+ unieke bezoekers per maand.
112% meer website bezoekers.

Sokjes.nl

Eenvoudige navigatie door slimme product configurator.

Hesko Arbeidsbemiddeling

900+ unieke bezoekers per maand.
42 zoekwoorden op de eerste pagina van Google.

Wat kost Google Ads uitbesteden?

Het advertentiesysteem van Google kan vergeleken worden met een veiling. Wanneer iemand op een bepaalde zoekterm zoekt, dan worden de beste/hoogste bieders weergegeven. Elke keer als er een zoekopdracht plaatsvindt in Google, dan kunnen adverteerders hierop bieden. Welke website uiteindelijk bovenaan verschijnt wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder het ingegeven bod (CPC) en de kwaliteitsscore.

Wanneer moet ik betalen voor een advertentie?

Net zoals bij een veiling betaal je alleen als je gewonnen hebt. Bij een Google Ads campagne werkt dit hetzelfde. Zo betaal je alleen als de websitebezoeker besluit om op jouw link te klikken. De advertentie kan dus wel 1000 keer bekeken worden, zonder dat iemand hierop klikt. In dit geval kost de advertentie jou helemaal niks. Hoeveel je moet betalen per klik hangt af van het zoekwoord en de mate van concurrentie op dit zoekwoord. Het is mogelijk om door middel van optimalisaties de kosten van een klik te verlagen. Dit doen we door de campagne op te voet te volgen en waar mogelijk te optimaliseren.

Hoeveel moet ik dan per dag betalen?

Hoeveel je per dag moet betalen bepaal je zelf. Telkens wanneer iemand op jouw advertentie klikt betaal je een bepaald bedrag. Om ervoor te zorgen dat je de controle behoudt om het bedrag dat je aan het einde van de maand moet betalen, kun je een dagbudget instellen.

"Fijne samenwerking met Daan ervaren. Mijn website naar volle tevredenheid gemaakt op basis van mijn wensen en zijn aanbevelingen. Bedankt Daan!"
Erik van Ewijk
Mede-eigenaar | Reavas Vastgoed
Vrijblijvende strategische sessie!
Direct inzichtelijk waar jouw bedrijf online staat! Geen standaardrapporten, maar persoonlijk advies.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Sint Canisiussingel 34 6511TJ Nijmegen Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22