GOOGLE REVIEWS
5/5
SEO voor MKB

SEO voor MKB bedrijven

Een sterke SEO strategie voor MKB bedrijven helpt bij het vergroten van de naamsbekendheid, het aantrekken van nieuwe klanten en het verhogen van de omzet. Ondanks dat de meeste MKB bedrijven hier zich hier inmiddels volledig bewust van zijn, zien we maar weinig bedrijven die hier echt succes in behalen. Als SEO specialist MKB kunnen we je helpen bij het behalen van je online doelen.

SEO voor MKB

Direct navigeren naar:

SEO uitbesteden

SEO uitbesteden

On page SEO

On page SEO

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding

SEO tekstschrijver

SEO tekstschrijver

SEO voor MKB

SEO specialist voor MKB bedrijven

Ben je werkzaam voor een MKB bedrijf en op zoek naar een team ervaren SEO specialisten? We helpen je graag verder bij het behalen van je online doelstellingen in de zoekmachine Google. In de praktijk merken we dat veel MKB bedrijven graag willen starten met het opzetten van een SEO strategie, maar dat dit vaak op een zijspoor belandt door een gebrek aan tijd, kennis en expertise. Zonde, want in heel veel gevallen is SEO voor MKB bedrijven een goede strategie om bijvoorbeeld je naamsbekendheid te vergroten of nieuwe klanten aan te trekken. Als online marketing bureau denken we op een betrokken en oplossingsgerichte wijze met je mee om jouw online marketing afdeling, van welke grootte dan ook, een online boost te geven.

SEO voor MKB zorgt voor meer resultaat op de langere termijn

SEO voor MKB bedrijven zorgt voor meer resultaat op de langere termijn. Door verschillende optimalisaties aan de website toe te passen gaan we aan de slag om op langere termijn de bezoekersaantallen van jouw website te verhogen op voor jouw doelgroep interessante zoektermen. Door middel van verschillende SEO tools kunnen we achterhalen hoe vaak personen per maand op bepaalde zoekwoorden zoeken. Door een gedegen zoekwoorden analyse voorafgaand aan de werkzaamheden uit te voeren, zorgen we ervoor dat we de juiste bezoekers door middel van SEO naar jouw MKB bedrijf leiden.

SEO voor MKB

Voor deze klanten realiseerden wij al online groei

SEO voor MKB bedrijven: het strijdplan naar meer relevante website bezoekers

SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd is de techniek waarmee Google of Bing bepaald welk zoekwoord welk zoekwoord bovenaan komt te staan wanneer een potentiële website bezoeker een zoekopdracht uitvoert in de zoekmachine Google. Om ervoor te zorgen dat jouw website zo hoog mogelijk in de zoekmachine komt te staan, gaan wij aan de slag met drie pijlers.

SEO geoptimaliseerde content

Een website met goede en kwalitatieve content wordt beloond door de zoekmachines. Onder content vallen alle teksten en afbeeldingen die op de website te vinden zijn. Het is hierbij van belang dat de content, voor zowel de websitebezoeker als voor de zoekmachines, de juiste informatie bevat. Wanneer de content op jouw website goed op orde is, dan word je beloond met hogere posities.

Het verbeteren van de SEO techniek

Naast het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten is het van belang dat de website snel, toegankelijk en gebruiksvriendelijk is. Deze factoren van zoekmachine optimalisatie vallen onder de techniek van de website. Verder is het van belang dat Google jouw website gemakkelijk kan lezen. Dit wordt indexeren genoemd.

Verhogen van de online autoriteit

De derde, en laatste pijler van SEO optimalisatie is autoriteit. De online autoriteit van jouw webpagina wordt bepaald door verschillende factoren. Eén van de meest voorkomende termen die de autoriteit van jouw website bepaald is linkbuilding. Hierbij is het van belang om het aantal kwalitatieve interne- en externe links die naar jouw website verwijzen te verhogen.

SEO voor MKB

SEO voor MKB

SEO specialist voor MKB bedrijven

Waar SEO voor veel ondernemers en bedrijven nog een onbekend terrein is, hebben wij het ons als SEO specialist MKB al volledig eigen gemaakt. We gaan voor jouw bedrijf aan de slag met het optimaliseren van relevante zoekwoorden. Met als doel, het behalen van mooie posities in de zoekmachine Google. Naast de werkzaamheden die we voor jou uitvoeren, zal je gedurende het proces ook zelf meer kennis opdoen over zoekmachine optimalisatie. Wij gaan graag met jouw vraagstuk aan de slag. Plan gerust vrijblijvend een adviesgesprek met onze SEO specialist MKB.

Doe de gratis SEO scan

SEO voor mkb

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan!

SEO zelf doen of uitbesteden? Een vraag die menig ondernemer zichzelf wel eens gevraagd heeft. Deze optimalisaties doe je er niet even bij. Zoekmachine optimalisatie uitbesteden is volgens ons dan ook een logische keuze, wanneer je zelf te weinig tijd of kennis hebt. Of gewoon je online zichtbaarheid wilt vergroten.

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan om meer inzicht te verkrijgen hoe jouw website momenteel online presteert.

SEO voor MKB bedrijven

Deze partijen gingen je voor.

SEO specialist MKB

Vijf redenen waarom SEO voor MKB een goede keuze is

Als SEO specialist MKB zijn wij er uiteraard van overtuigd dat onze aanpassingen jouw bedrijf op langere termijn naar een hoger niveau weten te tillen. Het gaat in deze situatie echter niet om ons. Gedurende onze samenwerking gaan we aan de slag met het creëren van goede SEO content waardoor websitebezoekers zich aangetrokken zullen voelen tot jouw website.

Wanneer jouw website momenteel nog niet volledig naar smaak is, dan kunnen we je helpen bij het maken van visuele aanpassingen. SEO is toepasbaar in alle soorten en maten, maar het is wel een proces voor de langere termijn. Om je te overtuigen dat SEO wat voor jouw bedrijf is, hebben we onderstaand vijf redenen opgesteld waarom je eigenlijk vandaag nog zou moeten starten met het inschakelen van een SEO specialist voor MKB bedrijven.

1. SEO wordt momenteel niet uitgevoerd door een gebrek aan tijd

Als ondernemer/eigenaar van een MKB bedrijf heb je een druk bestaan. Afspraken, meetings en dan ook nog de operationele taken. Als SEO specialist MKB begrijpen wij dat online marketing niet bij iedere onderneming even hoog op de prioriteitenlijst komt te staan. Om er toch voor te zorgen dat je online marketing werkzaamheden doorgaan in tijden dat jij het wat drukker hebt, is het verstandig om een online marketing bureau in te schakelen om je online vindbaarheid te vergroten.

2. Gebrek aan expertise op het gebied van zoekmachine marketing

Voor veel MKB bedrijven een gevoelig punt. Toegeven dat jouw bedrijf op het gebied van online marketing expertise te kort komt is natuurlijk nooit leuk. Wij vinden het eigenlijk volkomen normaal dat je niet alle specifieke kennis van een vak als SEO hebt. Daar kun je ons natuurlijk als online marketing bureau voor inschakelen. Bij Lap Marketing zijn wij het erover eens dat iedereen zou moeten doen waar hij/zij goed in is, en vooral wat diegene leuk vindt. Een gebrek aan expertise gaat vaak in combinatie met een gebrek aan tijd. Althans, het één is vaak het gevolg van het ander. Om SEO succesvol voor je te laten werken is het van belang dat hier aandacht aan geschonken wordt, want alles wat je aandacht geeft groeit.

Als SEO specialist in het MKB kunnen we je helpen aan online resultaat

Doe de gratis website SEO scan en krijg direct inzichten in hoe jouw website ervoor staat en waar we naartoe zouden kunnen.

3. SEO voor MKB zorgt voor nieuwe (onverwachte) inzichten

Als SEO specialist MKB lopen krijgen we de mogelijkheid om bij veel verschillende bedrijven in de keuken te kijken. Zo werken wij regelmatig bij onze opdrachtgever op locatie en krijgen we hierdoor veel inzicht in de alledaagse bedrijfsprocessen. Door onze aanwezigheid worden we regelmatig meegenomen in het maken van belangrijke keuzes. In veel gevallen kunnen we de kennis uit het verleden inzetten om je te adviseren bij marketing en niet-marketing gerelateerde onderwerpen. Uiteraard werken we secuur en staat betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. We zullen dan ook nooit misbruik maken van de gegevens en gesprekken die we tijdens onze fysieke afspraken opdoen.

4. SEO specialist MKB is een vakman op zijn gebied

Doordat Google regelmatig updates doorvoert aan hun algoritme verandert het SEO landschap regelmatig. Zoekmachine optimalisatie MKB van tien jaar geleden is dan ook totaal niet meer te vergelijken met SEO van vandaag de dag. Voor jouw marketingafdeling is het lastig om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Dit is iets waar wij als SEO specialist MKB dagelijks mee bezig zijn.

5. Tijd is geld. Jouw uren en de uren van jouw personeel zijn waardevol

Tijd is geld. Jouw tijd is waardevol. Iedereen heeft dezelfde 24 uur per dag. Maak hier dan ook efficiënt gebruik van. Het is natuurlijk een mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met het optimaliseren van de SEO, maar waarom zou je SEO zelf doen, wanneer er een specialist is die dit een stuk sneller kan? In de tijd die je hiermee bespaard met het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie, zou je bijvoorbeeld ook nieuwe opdrachten aan kunnen nemen.

SEO voor MKB

SEO specialist MKB

Betrokken en oplossingsgericht

Sinds begin 2019 richten wij ons op het ondersteunen, adviseren en uitvoeren van online marketing werkzaamheden die bijdragen aan de online groei van onze opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is. Wanneer je doet waar je goed in bent, dan geeft dit energie en plezier. In ons geval is dat online marketing!

Wanneer je de samenwerking met ons online marketing bureau uit Nijmegen aan gaat dan zullen wij verder kijken dan het uitvoeren van de online marketing diensten. Bij een samenwerking met Lap Marketing zullen wij door middel van een betrokken en proactieve werkwijze meedenken met als taak; het behalen van de opgestelde doelen. Wanneer wij kansen of mogelijkheden zien om uw bedrijf naar de next level te tillen, dan gaan wij maar al te graag aan de slag.

SEO voor MKB bedrijven

SEO voor MKB bedrijven zorgt voor meer online resultaat

Betrokken en oplossingsgerichte partij die met behulp van data en resultaatgerichte marketing mkb-bedrijven helpt online te groeien.

SEO voor MKB

SEO optimalisatie

SEO is vaak de rode draad van de online marketing strategie, en terecht ook. Zo begint 89% van de consumenten hun koopproces met een zoekopdracht in de zoekmachine Google.

SEO voor MKB

Website laten maken

Een professionele website laten maken die als thuishaven dient voor jouw online business. Door tijdens de ontwikkeling al rekening te houden met de doelgroep en de online vindbaarheid, maken wij doeltreffende websites.

SEO voor MKB

Google Ads campagne

Geen tijd of zin om op resultaat te wachten? Dan is het opzetten van een Google Ads campagne het instrument dat je zoekt. Met een Google Ads campagne sta je direct bovenaan in de zoekresultaten.

SEO voor MKB
"Super werk geleverd. De website die Lapmarketing voor ons heeft gemaakt is top. SEO helemaal goed in elkaar en fijne communicatie. Erg fijn om mee samen te werken in Nijmegen."
Lars Nuwenhof
Marketing Manager | TRALERT®
SEO voor MKB

Interessante blogs

OVER ONLINE MARKETING EN WEB DESIGN.

SEO voor MKB
SEO voor MKB

Start een project

Een website creëren die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij als online marketing bureau uit Nijmegen naar streven.

SEO voor MKB

Veelgestelde vragen over SEO voor MKB bedrijven

Het optimaliseren van een website met behulp van SEO is voor veel MKB bedrijven nog een onbekend terrein. Om SEO tot een succes te brengen is het van belang dat we elkaar vertrouwen en begrijpen. De meeste vragen zullen we via een vrijblijvende strategiesessie moeten bespreken, maar wellicht kunnen we hier al een aantal van je vragen beantwoorden. Bekijk anders ook eens onze SEO begrippenlijst.

Zoekmachine optimalisatie, dat is de Nederlandse vertaling van de afkorting SEO (Search Engine Optimization), maar wat is SEO nou eigenlijk? Het begrip SEO is in het leven geroepen door het bedrijf Google en kan gezien worden als de techniek die bepaald welke website bovenaan de zoekmachine verschijnt wanneer een websitebezoeker een zoekactie uitvoert.

De kosten van zoekmachine optimalisatie (SEO) zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat wij als SEO expert voor jou uit gaan voeren. Het is helaas niet mogelijk om hier een panklaar antwoord op te geven. Zo spelen er bij SEO voor MKB meerdere factoren een rol. De markt waar je je in begeeft, het aantal concurrenten binnen deze markt en de kracht van deze concurrenten.

Het grootste doel van SEO optimalisatie is het verhogen van de online zichtbaarheid in de zoekmachine Google. De resultaten worden dan ook vaak uitgebeeld in websitebezoekers, of het aantal klikt.

Wat SEO oplevert is afhankelijk van het doel dat voorafgaand aan de opdracht is besproken. Wanneer we praten over financiële opbrengsten, dan kan de volgende formule gebruikt worden: zoekvolume X doorklikpercentage X conversiepercentage X prijs van je product/dienst.

SEO voor MKB

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Kerkenbos 1228B
6546BE Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22