GOOGLE REVIEWS
5/5
Bubbles icon

Website laten maken Nijmegen

Een website laten maken in Nijmegen? Naast dat een website er goed uit moet zien, vinden wij dat deze website ook resultaat op moet leveren. Daarom houden wij tijdens de ontwikkeling al rekening met resultaatgerichte aspecten die niet in een website kunnen ontbreken.

Website laten maken Nijmegen

"Jouw website kan meer zijn dan een visitékaartje"

Website laten maken in Nijmegen

Als ondernemer anno 2021 kun je er niet meer omheen; het hebben van een professionele website. Waar je eerder nog prima uit te voeten kon zonder een website, merken we dat steeds meer consumenten tegenwoordig juist eerst online gaan speuren, voordat ze tot een aankoop komen. Zo begint 89% van de consumenten hun koopproces met een zoekopdracht in de zoekmachine Google. Wanneer iemand op de website van jouw bedrijf terechtkomt, dan is het van belang dat deze dezelfde experience overbrengt als wanneer iemand jouw showroom bezoekt.

Om ervoor te zorgen dat jouw website meer is dan een simpel visitékaartje is het van belang om jouw doelgroep goed in kaart te brengen. Het is lastig om iedereen met een website aan te spreken, en eerlijk gezegd.. Moet je dit ook helemaal niet willen. Bij Lap Marketing kun je een website laten maken in Nijmegen die juist jouw doelgroep enorm goed aanspreekt.

Samen ontwikkelen we een digitale omgeving die een krachtige plek op het internet in gaat nemen. Tijdens de ontwikkeling van de website is het mogelijk om direct al rekening te houden met de online vindbaarheid door middel van SEO optimalisatie. Op deze manier kun je bij de oplevering van jouw nieuwe website direct van start.

Toegankelijke website

Na ontwikkeling wordt de website eigendom van jouw bedrijf en is deze volledig toegankelijk te benaderen. Wil je in een later stadium wijzigingen aan de website aanbrengen, dan is dit geen enkel probleem.

Snel en gebruiksvriendelijk

In de wereld van online is het van belang dat jouw website snel en gebruiksvriendelijk is. Tijdens het design houden we rekening met de websitesnelheid en de manier van navigeren.

Responsive webdesign

De website is volledig responsive. Dit betekent dat deze op alle apparaten, zowel desktop, mobiel als tablet, goed te bereiken is.

"Jouw website kan meer zijn dan een visitékaartje"

Website laten maken door Lap Marketing

Als online marketing bureau in Nijmegen zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops voor bedrijven van verschillende groottes. We maken geen onderscheid tussen groot en klein, dit maakt ons werk juist zo veelzijdig en uitdagend. De afgelopen jaren hebben wij voor zowel voor kleine ondernemers als voor grote MKB-bedrijven gewerkt. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat wij de afgelopen jaren een portfolio opgebouwd hebben met allerlei verschillende vraagstukken. Ongeacht van de fase waarin jouw bedrijf zich bevindt, een website laten maken door Lap Marketing is ten alle tijden een keuze waar je 100% achter kunt staan.

Naast het ontwikkelen van websites houden we ons ook bezig met online marketing. Dit zorgt ervoor dat wij ook na oplevering van jouw nieuwe website mee kunnen denken over de vervolgstappen. Een website bouw je natuurlijk niet zo maar. Hier zit een gedachten achter. Tijdens de ontwikkeling houden we ons daarom al bezig met het schrijven van SEO geoptimaliseerde content, het verbeteren van de techniek van de website en zijn wij ook in staat om complete marketingplannen uit te denken.

Website laten maken Nijmegen

Kom met ons in contact

Website laten maken

Website laten maken in Nijmegen?

Een website laten maken in Nijmegen? Wij gaan maar al te graag aan de slag. Bij Lap Marketing streven wij naar het maken van een website die hard voor je werkt. Wij helpen bedrijven online te groeien met behulp van data en resultaatgerichte marketing.

Webdesign Nijmegen: een strijdplan naar succes

Wanneer je hebt besloten om een nieuwe website te laten maken, dan gaat het proces beginnen. In een eerste kennismaking bespreken we gezamenlijk met jou waarom je juist nu een nieuwe website wilt laten maken, wie je doelgroep is en vooral welk doel je hebt met de nieuwe website. Uit dit vrijblijvende gesprek halen we de pijlers die als leidraad zullen dienen tijdens de ontwikkeling van de nieuwe website. Deze stappen leggen we vast in een concrete planning, zodat je weet waar je aan toe bent. Naast de interne doelen van jouw bedrijf, bespreken we tijdens dit eerste gesprek ook de markt en de concurrenten. Door voorafgaand goed in kaart te brengen wat je met de website wilt bereiken, kunnen we hier tijdens de ontwikkeling al direct rekening mee houden.

Stappenplan naar een succesvolle website

Een professionele website laten maken aan de hand van een aantal stappen. Bij Lap Marketing doorlopen we onderstaande fases om tot een winstgevend eindresultaat te komen.

Vrijblijvende kennismaking

Voordat we van start gaan met de ontwikkeling van jouw nieuwe website, plannen we eerst een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw doelen, de beweegreden voor een nieuwe website en spreken we de verwachtingen uit. Vervolgens, volgt er een planning en een analyse van de markt. In deze analyse bestuderen we de markt, jouw doelgroep en de belangrijkste (online) concurrenten. Een goed begin is al de helft. Zo kunnen we goed aan het project van start gaan.

Eerste opzet webdesign

Nadat we kennis hebben gemaakt en de planning is opgesteld, gaan wij aan de slag met de eerste opzet van jouw nieuwe webdesign. We houden hierbij rekening met de huisstijl en de vooraf opgestelde doelen. Nadat de eerste opzet is voltooid, ontvang je deze in .pdf en volgt de eerste revisie ronde. Doordat we de website nog niet direct live ontwikkelen, kunnen eventuele wijzigingen snel gemaakt worden.

Ontwikkeling nieuwe website

Nadat het design door jullie is goedgekeurd gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de nieuwe website. Een nieuwe website laten maken is een proces en door in het design al zo veel mogelijk af te stemmen, gaat de ontwikkeling een stuk soepeler. Tijdens de ontwikkeling wordt het design uitgewerkt en wordt de basis voor online vindbaarheid gelegd, zonder de snelheid en gebruiksvriendelijkheid uit het oog te verliezen.

Feedback verwerken

Een website laten maken kent verschillende fases. Vooral bij beginnende bedrijven kan het bedrijfsconcept nog wel eens schommelen. Daarom zit je bij ons niet vast aan één feedbackronde. Nadat de website is ontwikkeld, krijg je nogmaals de mogelijkheid om je feedback door te geven. Hierdoor weten we zeker dat jouw website aansluit bij de verwachtingen en dat je 100% tevreden bent!

Daarnaast zorgen we er in deze fase voor dat jouw website helemaal SEO geoptimaliseerd is en dus klaar voor de start. Wanneer alle feedback is verwerkt, testen we de website zorgvuldig door en maken we het klaar voor oplevering.

Oplevering website

Het moment waar je bij het laten maken van een nieuwe website op zit te wachten, de oplevering! De nieuwe website gaat live en het is feest. We komen graag langs om de nieuwe website te presenteren. Wanneer deze volledig is getest en voldoet aan de verwachtingen zullen we de website lanceren. Eventueel kunnen we hier een marketingcampagne aanhangen, zodat je direct een goede start maakt bij jouw doelgroep.

Bijsturing en optimalisaties

Nadat de website is gelanceerd, zullen we deze voortdurend updaten en onderhouden. Daarnaast kunnen wij jou als online marketing bureau verder helpen met het zetten van de juiste vervolgstappen.

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Opdrachtgevers

Waar we graag mee samenwerken.

Online marketing bureau
Online marketing bureau Nijmegen
Online marketing bureau Nijmegen
Online marketing bureau
Online marketing bureau Nijmegen
Online marketing bureau
Online marketing bureau Nijmegen
Online marketing bureau
Website laten maken Nijmegen
"Fijne partij. Daan en zijn team zijn betrouwbare online marketeers die niet alleen verstand van zaken hebben, maar vooral ook nakomen wat ze beloven en ook met ideeën komen om verder te groeien op online gebied. Aanrader!"
Mark van Eijk
Mede-eigenaar | Vormkracht10
Website laten maken
Bubbles icon

Start een project

Een website creëren die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij als online marketing bureau uit Nijmegen naar streven.

Veelgestelde vragen over de ontwikkeling van een nieuwe website

Wanneer je een nieuwe website laat maken, dan komt er veel op je af. Ga daarom goed voorbereid te werk. Onderstaand hebben wij de meest gestelde vragen over het laten maken van een website opgesomd. Mocht je na het lezen van de antwoorden nog steeds vragen hebben, schroom je dan niet om contact op te nemen. Wij staat voor je klaar om je te helpen.

De websites die wij bouwen worden gebouwd in het CMS WordPress. Wist je dat van het totaal aantal websites op het internet, 34% op WordPress is gebouwd? En dat er dagelijks wel 500+ websites per dag gebouwd worden met dit CMS? Kortom, een CMS systeem om van te houden natuurlijk. Het is toegankelijk en zeer uitgebreid. Hierdoor kunnen we jou ondersteunen bij veel verschillende vraagstukken.

De website is pas af wanneer jij 100% tevreden bent. Daarnaast hangt de duur van de ontwikkeling ook af van het vraagstuk. Nadat de website volledig naar tevredenheid is ontwikkeld, zullen we de website lanceren.

De investering voor het laten maken van een nieuwe website verschilt per vraagstuk. Zo hangt dit sterk af van de functionaliteiten waaraan de website moet voldoen. Een website laten maken door Lap Marketing in Nijmegen? De prijs van een nieuwe website start al vanaf €1249,-. Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen, behoeften en doelen.

Een website is natuurlijk nooit af. Nadat de website is opgeleverd bieden wij de mogelijkheid om de website te laten onderhouden. Hierdoor blijft jouw website snel, beveiligd en up to date.

Webdesign Nijmegen

Nieuwe website laten maken? Laat ons helpen

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Kerkenbos 1228B
6546BE Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22