Online marketing bureau,
Lap Marketing

Een website creëren die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij bij online marketing bureau Lap Marketing naar streven. Wij helpen bedrijven online te groeien met behulp van data en resultaatgerichte marketing.

Online marketing bureau

Jouw online groei, ons bestaansrecht!

Sinds begin 2019 richten wij ons op het ondersteunen, adviseren en uitvoeren van online marketing werkzaamheden die bijdragen aan de online groei van onze opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is. Wanneer je doet waar je goed in bent, dan geeft dit energie en plezier. In ons geval is dat online marketing!

Door onze betrokken en proactieve werkwijze gaan we samen met jou op zoek naar hoe we jouw onderneming online kunnen laten groeien in leads, sales, omzet en winst. Waar online marketing voor veel ondernemers nog een onbekend terrein is, hebben wij het ons al volledig eigen gemaakt.

Winnaar Toppers- en talentenprijs

Hogeschool Arnhem en Nijmegen, 2018.

Daan Lap Marketing

Sinds 2019 jouw online marketing partner

Ons online marketing bureau is inzetbaar voor een groot scala aan diensten, maar waar wij het meeste energie uit halen is het beter zichtbaar maken van websites door middel van SEO of Google Ads. Wanneer u de samenwerking met ons online marketing bureau aan gaat dan zullen wij continu kijken hoe we online marketing in kunnen zetten om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Bij een samenwerking met Lap Marketing zullen wij door middel van een betrokken en proactieve werkwijze meedenken met als doel; het behalen van de opgestelde doelen

98% van de opdrachtgevers is aanzienlijk gegroeid.

0
Sinds begin 2019 laten wij ondernemingen online groeien.
0 +
Tevreden opdrachtgevers
0
Google Reviews beoordelingen (5/5)

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk welke bedrijven je voor zijn gegaan. De projecten verschillen van het maken van professionele websites tot het bedenken van uitgekiende marketingstrategieën.

Succesvolle online marketing strategie voor B2B markt

Lees hier hoe we een online omgeving hebben ontwikkeld waarmee op langere termijn leads gegeneerd kunnen worden.

Online galerij voor kunstenaar Jilles van de Warenburg

Lees hier hoe we voor beeldend kunstenaar Jilles van de Warenburg een snelle en gebruiksvriendelijke website maakte.

Het ontwikkelen van een nieuwe online omgeving

Het ontwikkelen van een online omgeving waarmee het management van grote aquariums wereldwijd aangetrokken kunnen worden.

SEO uitbesteden
"Super werk geleverd. De website die Lapmarketing voor ons heeft gemaakt is top. SEO helemaal goed in elkaar en fijne communicatie. Erg fijn om mee samen te werken in Nijmegen."
Lars Nuwenhof
Marketing Manager | TRALERT®
Start een project
Samen een project starten? Leuk! Wij hebben er in ieder geval al zin in. Vul het volgende formulier in om een aanvraag in te dienen. Na het invullen zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.
Meerdere opties mogelijk.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: +31 6 23 97 45 70
E-mail: info@lapmarketing.nl

Eerste Oude Heselaan 118
6541PC Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22