GOOGLE REVIEWS
5/5
Bubbles icon

Over ons

Maak kennis met het online marketing bureau dat jouw bedrijf online laat groeien.

Over Lap Marketing

Online marketing bureau

Jouw online groei,
ons bestaansrecht!

Sinds begin 2019 richten wij ons op het ondersteunen, adviseren en uitvoeren van online marketing werkzaamheden die bijdragen aan de online groei van onze opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is. Wanneer je doet waar je goed in bent, dan geeft dit energie en plezier. In ons geval is dat online marketing!

Door onze betrokken en proactieve werkwijze gaan we samen met jou op zoek naar hoe we jouw onderneming online kunnen laten groeien in leads, sales, omzet en winst. Waar online marketing voor veel ondernemers nog een onbekend terrein is, hebben wij het ons al volledig eigen gemaakt.

Winnaar Toppers- en talentenprijs

Hogeschool Arnhem en Nijmegen, 2018.

T500 2022 - The most promising talent of 2022

TNW, A Financial Times company, 2022

T500 2023 - The most promising talent of 2023

TNW, A Financial Times company, 2023

Sinds 2019 jouw online marketing partner

Ons online marketing bureau is inzetbaar voor een groot scala aan diensten, maar waar wij het meeste energie uit halen is het beter zichtbaar maken van websites door middel van SEO of Google Ads. Wanneer u de samenwerking met ons online marketing bureau aan gaat dan zullen wij continu kijken hoe we online marketing in kunnen zetten om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Bij een samenwerking met Lap Marketing zullen wij door middel van een betrokken en proactieve werkwijze meedenken met als doel; het behalen van de opgestelde doelen

Sinds begin 2019 laten wij ondernemingen online groeien.
0
Tevreden opdrachtgevers
0 +
Google Review beoordelingen (5 sterren)
0

Over ons

Het team achter Lap Marketing

Een enthousiast team vol met specialisten. Wij van Lap Marketing staan te springen om met jouw online marketingopdracht aan de slag te gaan!

Daan Lap

Founder | SEO specialist

Sjoerd Keijser

Teamlead SEA / Google Ads

Derek Lap

Web & Graphic Design

Pim Langkamp

Pim Langkamp

Teamlead SEO

Stijn Dikken

SEO specialist

Roel Vink

Content specialist

SEO uitbesteden
"Super werk geleverd. De website die Lapmarketing voor ons heeft gemaakt is top. SEO helemaal goed in elkaar en fijne communicatie. Erg fijn om mee samen te werken in Nijmegen."
Lars Nuwenhof
Marketing Manager | TRALERT®
Over Lap Marketing
Bubbles icon

Start een project

Een website creëren die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij als online marketing bureau uit Nijmegen naar streven.