Online marketing bureau,
Lap Marketing

Een website creëren die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij bij online marketing bureau Lap Marketing naar streven. Wij helpen bedrijven online te groeien met behulp van data en resultaatgerichte marketing.

Online marketing bureau

Jouw online groei, ons bestaansrecht!

Sinds begin 2019 richten wij ons op het ondersteunen, adviseren en uitvoeren van online marketing werkzaamheden die bijdragen aan de online groei van onze opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is. Wanneer je doet waar je goed in bent, dan geeft dit energie en plezier. In ons geval is dat online marketing!

Door onze betrokken en proactieve werkwijze gaan we samen met jou op zoek naar hoe we jouw onderneming online kunnen laten groeien in leads, sales, omzet en winst. Waar online marketing voor veel ondernemers nog een onbekend terrein is, hebben wij het ons al volledig eigen gemaakt.

Winnaar Toppers- en talentenprijs

Hogeschool Arnhem en Nijmegen, 2018.

Lap Marketing bureau

Sinds 2019 jouw online marketing partner

Ons online marketing bureau is inzetbaar voor een groot scala aan diensten, maar waar wij het meeste energie uit halen is het beter zichtbaar maken van websites door middel van SEO of Google Ads. Wanneer u de samenwerking met ons online marketing bureau aan gaat dan zullen wij continu kijken hoe we online marketing in kunnen zetten om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Bij een samenwerking met Lap Marketing zullen wij door middel van een betrokken en proactieve werkwijze meedenken met als doel; het behalen van de opgestelde doelen

98% van de opdrachtgevers is aanzienlijk gegroeid.

0
Sinds begin 2019 laten wij ondernemingen online groeien.
0 +
Tevreden opdrachtgevers
0
Google Reviews beoordelingen (5/5)

Het team achter Lap Marketing

Een enthousiast team vol met specialisten. Wij van Lap Marketing staan te springen om met jouw online marketingopdracht aan de slag te gaan!

Daan Lap Marketing

Daan Lap

Oprichter Lap Marketing. SEO, SEA & Webdesign.

Lennard Laar

Branding & Content creator.

Lap Marketing bureau

Derek Lap

Webdesign & Grafische vormgeving.

SEO uitbesteden
"Super werk geleverd. De website die Lapmarketing voor ons heeft gemaakt is top. SEO helemaal goed in elkaar en fijne communicatie. Erg fijn om mee samen te werken in Nijmegen."
Lars Nuwenhof
Marketing Manager | TRALERT®
Start een project
Samen een project starten? Leuk! Wij hebben er in ieder geval al zin in. Vul het volgende formulier in om een aanvraag in te dienen. Na het invullen zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.
Meerdere opties mogelijk.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Sint Canisiussingel 34
6511TJ Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22