5/5 Ster Google Reviews​
5/5

Off page SEO

Off page SEO factoren zijn de onderdelen die niet direct op de eigen website aan te brengen zijn. Door deze SEO factoren optimaal in te zetten wordt de autoriteit van het domein vergroot en dit zorgt voor een betere online vindbaarheid.

Direct navigeren naar:

Vrijblijvend adviesgesprek

Tijd om online stappen te zetten? Wij zijn er klaar voor. Dien het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat is off page SEO?

Off page SEO factoren zijn de onderdelen van SEO die niet op de eigen website geoptimaliseerd kunnen worden. Daarnaast is het de tegenhanger van on page SEO. Door een goede mix van zowel on page SEO als off page SEO is het mogelijk om organische vindbaarheid in zoekmachines te realiseren. Bij off page SEO gaat het dus om alle zaken die buiten de website om geoptimaliseerd kunnen worden. Het staat om die reden dus ook wel bekend als een onderdeel van zoekmachine optimalisatie dat niet op jouw website wordt uitgevoerd.

Hoe werkt off page SEO?

Off page SEO is net zo belangrijk als on page SEO en een goede combinatie is dus cruciaal voor een goede zoekmachine optimalisatie. De twee categorieën factoren vullen elkaar goed aan en kunnen eigenlijk niet zonder elkaar. Wanneer je bijvoorbeeld alleen on page factoren goed gaat implementeren zal je nooit hetzelfde effect hebben als wanneer je ze beide je juiste dosis aandacht geeft. Off page factoren gaat voornamelijk over het vergaren van nieuwe links door middel van linkbuilding. Een combinatie van goede content op de website en goede links op andere websites zorgt voor online vindbaarheid. 

Off page SEO

Off page SEO tips die jouw website beter zichtbaar maken

Wanneer je aan de slag gaat met het optimaliseren van off page SEO factoren, dan is linkbuilding enorm belangrijk. Wanneer je deze techniek goed inzet, dan is dit een zeer effectieve manier om de organische vindbaarheid te verbeteren. Bij linkbuilding draait het allemaal om het verkrijgen van kwalitatieve links, en het liefst zo veel mogelijk. Wel is het ook van belang dat het relevante links betreft. 

Tegenwoordig is het vergaren van links een vak apart en vergt het veel kennis van SEO om hier effectief mee aan de slag te gaan. De website waarop een link wordt geplaatst moet namelijk relevant zijn. Naast kennis over SEO heeft een goede linkbuilding specialist ook een groot netwerk aan links tot zijn beschikking. 

Wanneer linkbuilding niet op de juiste manier geïmplementeerd wordt, dan kan je hiervoor door Google gestraft worden. Dit werkt dan weer nadelig voor de optimalisatie van jouw off-page SEO factoren. Ga dus zorgvuldig te werk bij het vergaren van kwalitatieve links.

Voor deze klanten realiseerden wij al online groei

Professionele linkbuilding analyse aanvragen

Meer weten over de huidige situatie van jouw linkprofiel? Of ben je benieuwd hoe jouw grootste concurrent de markt online betreedt? Vraag dan een vrijblijvende linkbuilding analyse aan. In deze scan analyseren we het huidige linkprofiel van de website en maken we een vergelijking met de concurrent. 

Uiteindelijk ontvang je de scan via de mail en zullen we deze telefonisch bespreken. Na het gesprek kan je vrijwel direct aan de slag met de verbeterpunten.

Gratis SEO nulmeting
Direct inzichtelijk waar jouw bedrijf online staat! Geen standaardrapporten, maar persoonlijk advies.

Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel

3.500 unieke bezoekers per maand.
17 top 3 posities in Google.

TRALERT®, de specialist in LED voertuigverlichting

7.200+ unieke bezoekers per maand.
184% meer websitebezoekers.

Boekhome

5000+ websitebezoekers per maand.
41+ aanvragen per maand

Off page SEO uitbesteden bij Lap Marketing

Sinds begin 2019 richten wij ons op het ondersteunen, adviseren en uitvoeren van online marketing werkzaamheden die bijdragen aan de online groei van onze opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is. Wanneer je doet waar je goed in bent, dan geeft dit energie en plezier. In ons geval is dat online marketing!

Wanneer je de samenwerking met ons online marketing bureau uit Nijmegen aan gaat dan zullen wij verder kijken dan het uitvoeren van de online marketing diensten. Bij een samenwerking met Lap Marketing zullen wij door middel van een betrokken en proactieve werkwijze meedenken met als taak; het behalen van de opgestelde doelen. Wanneer wij kansen of mogelijkheden zien om uw bedrijf naar de next level te tillen, dan gaan wij maar al te graag aan de slag.

Off page SEO

Beginnen met het optimaliseren van off page SEO?

Wil je beginnen met het optimaliseren van jouw off page SEO? Ga dan gerust eens het gesprek aan met de SEO specialisten van Lap Marketing. Zij kunnen je gelijk vertellen wat te nemen stappen zijn. We hebben al meer dan 40 opdrachtgevers geholpen met het optimaliseren van hun website. Inmiddels is het begrip off page SEO voor ons niet meer vreemd en weten we precies welke stappen je als bedrijf moet zetten om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren.

Voor deze klanten realiseerden wij al online groei

SEO uitbesteden
"Super werk geleverd. De website die Lap Marketing voor ons heeft gemaakt is top. SEO helemaal goed in elkaar en fijne communicatie. Erg fijn om mee samen te werken in Nijmegen."
Lars Nuwenhof
Marketing Manager | TRALERT®
Gratis SEO nulmeting
Direct inzichtelijk waar jouw bedrijf online staat! Geen standaardrapporten, maar persoonlijk advies.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Sint Canisiussingel 34
6511TJ Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22