GOOGLE REVIEWS
5/5
Off page SEO

Off page SEO

Off page SEO factoren zijn de onderdelen die niet direct op de eigen website aan te brengen zijn. Door deze SEO factoren optimaal in te zetten wordt de autoriteit van het domein vergroot en dit zorgt voor een betere online vindbaarheid.

Off page SEO

Direct navigeren naar:

On page SEO

On page SEO

SEO uitbesteden

SEO uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding

SEO tekstschrijver

SEO tekstschrijver

Off page SEO

Wat is off page SEO?

Off page SEO factoren zijn de onderdelen van SEO die niet op de eigen website geoptimaliseerd kunnen worden. Daarnaast is het de tegenhanger van on page SEO. Door een goede mix van zowel on page SEO als off page SEO is het mogelijk om organische vindbaarheid in zoekmachines te realiseren. Bij off page SEO gaat het dus om alle zaken die buiten de website om geoptimaliseerd kunnen worden. Het staat om die reden dus ook wel bekend als een onderdeel van zoekmachine optimalisatie dat niet op jouw website wordt uitgevoerd.

Hoe werkt off page SEO?

Off page SEO is net zo belangrijk als on page SEO en een goede combinatie is dus cruciaal voor een goede zoekmachine optimalisatie. De twee categorieën factoren vullen elkaar goed aan en kunnen eigenlijk niet zonder elkaar. Wanneer je bijvoorbeeld alleen on page factoren goed gaat implementeren zal je nooit hetzelfde effect hebben als wanneer je ze beide je juiste dosis aandacht geeft. Off page factoren gaat voornamelijk over het vergaren van nieuwe links door middel van linkbuilding. Een combinatie van goede content op de website en goede links op andere websites zorgt voor online vindbaarheid.

Off page SEO

Voor deze klanten realiseerden wij al online groei

Off page SEO tips die jouw website beter zichtbaar maken

Wanneer je aan de slag gaat met het optimaliseren van off page SEO factoren, dan is linkbuilding enorm belangrijk. Wanneer je deze techniek goed inzet, dan is dit een zeer effectieve manier om de organische vindbaarheid te verbeteren. Bij linkbuilding draait het allemaal om het verkrijgen van kwalitatieve links, en het liefst zo veel mogelijk. Wel is het ook van belang dat het relevante links betreft.

Tegenwoordig is het vergaren van links een vak apart en vergt het veel kennis van SEO om hier effectief mee aan de slag te gaan. De website waarop een link wordt geplaatst moet namelijk relevant zijn. Naast kennis over SEO heeft een goede linkbuilding specialist ook een groot netwerk aan links tot zijn beschikking.

Wanneer linkbuilding niet op de juiste manier geïmplementeerd wordt, dan kan je hiervoor door Google gestraft worden. Dit werkt dan weer nadelig voor de optimalisatie van jouw off-page SEO factoren. Ga dus zorgvuldig te werk bij het vergaren van kwalitatieve links.

Off page SEO

Off page SEO

Off page SEO uitbesteden bij Lap Marketing

Sinds begin 2019 richten wij ons op het ondersteunen, adviseren en uitvoeren van online marketing werkzaamheden die bijdragen aan de online groei van onze opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is. Wanneer je doet waar je goed in bent, dan geeft dit energie en plezier. In ons geval is dat online marketing!

Wanneer je de samenwerking met ons online marketing bureau uit Nijmegen aan gaat dan zullen wij verder kijken dan het uitvoeren van de online marketing diensten. Bij een samenwerking met Lap Marketing zullen wij door middel van een betrokken en proactieve werkwijze meedenken met als taak; het behalen van de opgestelde doelen. Wanneer wij kansen of mogelijkheden zien om uw bedrijf naar de next level te tillen, dan gaan wij maar al te graag aan de slag.

Doe de gratis SEO scan

Off page seo

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan

SEO zelf doen of uitbesteden? Een vraag die menig ondernemer zichzelf wel eens gevraagd heeft. Deze optimalisaties doe je er niet even bij. Zoekmachine optimalisatie uitbesteden is volgens ons dan ook een logische keuze, wanneer je zelf te weinig tijd of kennis hebt. Of gewoon je online zichtbaarheid wilt vergroten.

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan om meer inzicht te verkrijgen hoe jouw website momenteel online presteert.

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Off page SEO

Beginnen met het optimaliseren van off page SEO?

Wil je beginnen met het optimaliseren van jouw off page SEO? Ga dan gerust eens het gesprek aan met de SEO specialisten van Lap Marketing. Zij kunnen je gelijk vertellen wat te nemen stappen zijn. We hebben al meer dan 40 opdrachtgevers geholpen met het optimaliseren van hun website. Inmiddels is het begrip off page SEO voor ons niet meer vreemd en weten we precies welke stappen je als bedrijf moet zetten om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren.

Off page SEO
"Super werk geleverd. De website die Lapmarketing voor ons heeft gemaakt is top. SEO helemaal goed in elkaar en fijne communicatie. Erg fijn om mee samen te werken in Nijmegen."
Lars Nuwenhof
Marketing Manager | TRALERT®
Off page SEO
Off page SEO

Start een project

Een website creëren die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij als online marketing bureau uit Nijmegen naar streven.

Off page SEO

Veelgestelde vragen over Online Marketing

Als online marketing bureau uit Nijmegen krijgen wij veel vragen over ons vakgebied. Om jou als ondernemer antwoord te geven hebben we hier de veelgestelde vragen opgesteld.

Online marketing is een vorm van marketing die zich uitsluitend richt op de online kanalen. Onder deze kanalen vallen de zoekmachines Google of Bing en diverse social media kanalen als Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube.
Wij zijn er van overtuigd dat online marketing waarde toe kan voegen voor ieder bedrijf, ongeacht de situatie of de markt waar jouw bedrijf zich in bevindt. Het is echter lastig om dit met zekerheid te zeggen. Vraag gerust eens een vrijblijvende strategische sessie aan om te bespreken welke online marketinguitingen we in kunnen zetten voor jouw onderneming.

De kosten van online marketing zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat wij als online marketing bureau voor je uit gaan voeren. Het is helaas niet mogelijk om hier een panklaar antwoord op te geven. Zo spelen er bij online marketing meerdere factoren een rol. De markt waar je je in begeeft, het aantal concurrenten binnen deze markt en de kracht van deze concurrenten.

Off page SEO

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Kerkenbos 1228B
6546BE Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22