SEO Nieuwegein

SEO Nieuwegein

Starten met SEO in Nieuwegein? Lap Marketing heeft als SEO-specialist alle expertise en kennis in huis om jouw bedrijf hiermee verder te helpen. Wij zorgen ervoor dat jouw website hoge posities behaald op relevante zoekwoorden door SEO optimalisaties door te voeren.

SEO Nieuwegein

SEO Nieuwegein

Gedreven SEO bureau in Nieuwegein

Als SEO-bureau in de buurt van Nieuwegein focussen we op het ondersteunen van bedrijven binnen de online groei. Wij kunnen je ondersteunen bij het vergroten van de online vindbaarheid van jouw bedrijf binnen Google, Bing en Yahoo. Momenteel hebben we al veel bedrijven mogen helpen bij het optimaliseren van hun websites. 

Posities in Google worden bepaald door meer dan 200 ranking factoren. Om jouw zoekwoorden op een hoge positie te krijgen, is het van belang om al deze ranking factoren te optimaliseren. Lap Marketing beschikt gelukkig over de juiste kwaliteiten om de rank factoren te optimaliseren. 

We leveren maatwerk voor elk SEO project dat we ondernemen. Elke opdracht heeft namelijk een andere strategie. We bieden dus geen standaard pakket aan.  

SEO Nieuwegein
SEO Nieuwegein

SEO Nieuwegein

Bereik de juiste doelgroep door middel van online vindbaarheid

Uit onderzoek is gebleken dat negen van de tien personen hun zoektocht begint naar een nieuw product in Google. Wij denken dat dit eerder meer kan worden dan minder. Vaak hebben andere kanalen maar een korte levensduur van een aantal jaar, maar we blijven zien dat Google altijd onderdeel blijft van de marketingmix. Wanneer je dan met jouw zoekwoorden bovenaan in Google staat, kan dit zorgen voor veel potentiële leads. 

Naast het optimaliseren van SEO in Nieuwgein, zorgen we er ook voor dat alle data goed meetbaar is. Een overzicht met alle online statistieken staat altijd klaar. Zo ben je altijd op de hoogte van alle belangrijke factoren. Daarnaast weten wij aan welke knoppen wij moeten draaien om online succes te behalen.

Voor deze klanten realiseerden wij al online groei

Online marketing klant Profile
Online marketing klant Willems Logistics
Online marketing klant ROSH Studios
Online marketing klant Proflease
Online marketing klant Matrixx
Online marketing klant TRALERT
Online marketing klant Boekhome
Online marketing klant Formfutura

SEO Nieuwegein

Onze werkwijze

Ondanks dat elk SEO project anders is, werken wij met een vaste werkwijze die voor verschillende bedrijven al succes heeft opgeleverd. Zowel voor kleine zzp’ers als voor grotere MKB-bedrijven. Deze werkwijze bestaat uit het onderstaande stappenplan.

1. Onderzoeksfase

Bij de start van een SEO traject in Nieuwegein starten we altijd met een zoekwoordenanalyse, een technische SEO scan en zorgen we dat we de conversies samen met jou in kaart brengen. Allereerst is het belangrijk om te begrijpen wat jullie doen en waar jullie naartoe willen. Wanneer dit geheel helder is, zullen we een SEO advies opstellen waarin de vervolgstappen worden bepaald. Dit kan gezien worden als de onderzoeksfase. In deze stap wordt de verdere strategie bedacht en gepitcht voor jullie bedrijf. 

2. Technische on-page SEO optimalisaties

Een sterk SEO project start bij het optimaliseren van de huidige website. We leggen hierbij het fundament voor online groei. Vanuit het zoekwoorden onderzoek bepalen we op welke zoekwoorden we ons gaan richten. Op basis van deze gegevens zullen we de technische optimalisaties doorvoeren.

3. Schrijven van SEO geoptimaliseerde content

Voor een sterke SEO campagne in Nieuwegein is goede content essentieel. Door in deze teksten de zoekwoorden terug te laten komen, kunnen we ervoor zorgen dat jouw content gevonden wordt.

4. Verhogen van de autoriteit van de website

Nadat we alle on-page SEO factoren verbeterd hebben en genoeg content gecreëerd hebben, zullen we aan de slag gaan met het verhogen van de autoriteit van de website. Dit doen we door middel van linkbuilding.

5. Monitoring en bijsturing

Uiteindelijk gaat het niet om het aantal klikken of de posities. Het gaat om het behalen van de conversies. Hier zijn we ons van bewust. Om die reden blijven we het gehele SEO project monitoren en sturen we bij wanneer nieuwe kansen zich voordoen.

SEO Nieuwegein

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Meer resultaat behalen uit jouw online kanalen?

Al 100+ ondernemers gingen je voor. Van ZZP’ers tot grote MKB-bedrijven.

SEO Nieuwegein
SEO bureau Nieuwegein

SEO bureau bij Nieuwegein

Lap Marketing richt zig sinds 2019 op het ondersteunen, adviseren en uitvoeren van online marketing werkzaamheden die bijdragen aan de online groei van onze opdrachtgevers. Wanneer je doet waar je goed in bent, geeft dat veel energie en plezier. Voor ons is dat online marketing!

Wanneer je de samenwerking met ons SEO bureau bij Nieuwegein aan gaat dan zullen wij verder kijken dan het uitvoeren van de online marketing diensten. Bij een samenwerking met Lap Marketing zullen wij door middel van een betrokken en proactieve werkwijze meedenken met als taak; het behalen van de opgestelde doelen. Wanneer wij kansen of mogelijkheden zien om uw bedrijf naar de next level te tillen, dan gaan wij maar al te graag aan de slag.

Online marketing klant TRALERT
"Super werk geleverd. De website die Lapmarketing voor ons heeft gemaakt is top. SEO helemaal goed in elkaar en fijne communicatie. Erg fijn om mee samen te werken in Nijmegen."
Lars Nuwenhof
Marketing Manager | TRALERT®

Interessante blogs

OVER ONLINE MARKETING EN WEB DESIGN.

SEO Nieuwegein
SEO Deventer

SEO in Nieuwegein en omstreken

Een website creëren die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij als online marketing bureau naar streven.