GOOGLE REVIEWS
5/5
SEO Wijchen

SEO Wijchen

Ben je op zoek naar een partij die jouw online vindbaarheid kan vergroten? Dan kunnen wij jou als SEO bureau Wijchen zeker verder helpen. Bij Lap Marketing hebben we alle expertise op het gebied van SEO in huis. Door bovenaan de zoekmachine Google te staan op voor jouw bedrijf relevante zoekwoorden, zorg je dat jouw potentiële doelgroep je bedrijf online kan vinden.

SEO bureau Wijchen

Direct navigeren naar:

SEO uitbesteden

SEO uitbesteden

On page SEO

On page SEO

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding

SEO tekstschrijver

SEO tekstschrijver

SEO Wijchen

Meer websitebezoekers met SEO in Wijchen

Wanneer je op deze pagina bent beland, dan is dit hoogstwaarschijnlijk doordat je gezocht hebt op SEO Wijchen. Net zoals jij maakt ongeveer 91% van de Nederlanders gebruik van de zoekmachine Google. Wij verwachten dat dit de komende jaren niet zal veranderen. Zo heeft Google een enorm marktaandeel en is de zoekmachine daarnaast ook zeer geavanceerd. Als ondernemer kun jij gebruik maken van deze zoekmachine. Met behulp van SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, is het mogelijk om bovenaan de zoekmachine te komen wanneer iemand zoekt op een relevant zoekwoord, dat aansluit bij jouw dienstverlening of product.

SEO Wijchen zorgt voor meer websitebezoekers op de langere termijn

SEO optimalisatie in Wijchen zorgt voor meer lokale websitebezoekers. Ook is het mogelijk dat bezoekers buiten Wijchen je website bezoeken door de inspanningen die je aan je website aanbrengt. SEO is een proces voor de langere termijn. Vandaar dat je samen met Lap Marketing een samenwerking aangaat voor meerdere maanden. Gedurende deze periode gaan we ervoor zorgen dat jouw website naar voren komt wanneer iemand een zoekopdracht indient bij Google.

SEO bureau Wijchen

Voor deze klanten realiseerden wij al online groei

SEO Wijchen: het strijdplan naar meer relevante website bezoekers

SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd is de techniek waarmee Google of Bing bepaald welk zoekwoord welk zoekwoord bovenaan komt te staan wanneer een potentiële website bezoeker een zoekopdracht uitvoert in de zoekmachine Google. Om ervoor te zorgen dat jouw website zo hoog mogelijk in de zoekmachine komt te staan, gaan wij aan de slag met drie pijlers.

SEO geoptimaliseerde content

Een website met goede en kwalitatieve content wordt beloond door de zoekmachines. Onder content vallen alle teksten en afbeeldingen die op de website te vinden zijn. Het is hierbij van belang dat de content, voor zowel de websitebezoeker als voor de zoekmachines, de juiste informatie bevat. Wanneer de content op jouw website goed op orde is, dan word je beloond met hogere posities.

Het verbeteren van de SEO techniek

Naast het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten is het van belang dat de website snel, toegankelijk en gebruiksvriendelijk is. Deze factoren van zoekmachine optimalisatie vallen onder de techniek van de website. Verder is het van belang dat Google jouw website gemakkelijk kan lezen. Dit wordt indexeren genoemd.

Verhogen van de online autoriteit

De derde, en laatste pijler van SEO optimalisatie is autoriteit. De online autoriteit van jouw webpagina wordt bepaald door verschillende factoren. Eén van de meest voorkomende termen die de autoriteit van jouw website bepaald is linkbuilding. Hierbij is het van belang om het aantal kwalitatieve interne- en externe links die naar jouw website verwijzen te verhogen.

SEO Wijchen

SEO Wijchen

SEO specialist Wijchen en omstreken

Waar SEO voor veel ondernemers en bedrijven nog een onbekend terrein is, hebben wij het ons als SEO specialist MKB al volledig eigen gemaakt. We gaan voor jouw bedrijf aan de slag met het optimaliseren van relevante zoekwoorden. Met als doel, het behalen van mooie posities in de zoekmachine Google. Naast de werkzaamheden die we voor jou uitvoeren, zal je gedurende het proces ook zelf meer kennis opdoen over zoekmachine optimalisatie. Wij gaan graag met jouw vraagstuk aan de slag. Plan gerust vrijblijvend een adviesgesprek met onze SEO specialist MKB.

Doe de gratis SEO scan

SEO Wijchen

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan

SEO zelf doen of uitbesteden? Een vraag die menig ondernemer zichzelf wel eens gevraagd heeft. Deze optimalisaties doe je er niet even bij. Zoekmachine optimalisatie uitbesteden is volgens ons dan ook een logische keuze, wanneer je zelf te weinig tijd of kennis hebt. Of gewoon je online zichtbaarheid wilt vergroten.

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan om meer inzicht te verkrijgen hoe jouw website momenteel online presteert.

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

SEO Wijchen

Online resultaat meten met SEO in Wijchen

Online resultaat meten we aan de hand van een aantal KPI’s. Voorafgaand aan onze samenwerking bepalen we gezamenlijk met jou hoe succes er voor jouw bedrijf uit ziet. Een goede SEO strategie begint bij het in kaart brengen van de doelgroep en de boodschap die je aan deze doelgroep wilt overbrengen. Wanneer je dit al goed in beeld hebt, kunnen we starten met het opstellen van KPI’s.

Goede KPI’s om het succes van SEO te meten zijn volgens ons: het aantal websitebezoekers die via Google op de website terechtgekomen zijn (organische websitebezoekers), de posities die de focus zoekwoorden naar verloop van tijd hebben en het aantal conversies die gemeten worden via organische websitebezoekers.

Het opstellen van KPI’s is zeer belangrijk. Op basis van deze gegevens kunnen we gedurende het proces bijsturen of aanpassingen maken.

Wij beschikken over alle SEO tools om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen

Als online marketing bureau maken we gebruik van een groot scala aan effectieve tools die de kans van slagen aanzienlijk vergroten. Door middel van deze tools maken we het project voor jou als opdrachtgever inzichtelijk en kun je ten alle tijden zelf de gegevens inzien. Daarnaast maken we het voor jou geheel inzichtelijk waar we op welk moment mee bezig zijn. Verder sturen we op maandelijkse basis een rapportage waarin we de voortgang inzichtelijk maken. In deze rapportage laten we zien hoe veel websitebezoekers je website heeft en via welke zoekwoorden de bezoekers jouw website betreden.

Succes met SEO in Wijchen aan de hand van de volgende stappen

Ondanks dat geen enkele opdracht met elkaar te vergelijken is, vinden we het prettig om toch met een bepaalde werkwijze aan de slag te gaan. Deze werkwijze hebben we al tientallen keren doorlopen en door hier structuur in aan te brengen kunnen we resultaten werkelijkheid maken. Voorafgaand aan de implementatie van de SEO strategie gaan we aan de slag met het opzetten van een zoekwoordenanalyse. Op deze manier weten we op welke zoekwoorden we ons moeten richten.

Vervolgens bepalen we gezamenlijk met jouw bedrijf op welke zoekwoorden we ons gaan richten. Nadat de focus bepaalt is, gaan we beginnen met het creëren van aantrekkelijke en SEO geoptimaliseerde landingspagina’s en blogs. Verder zullen we de autoriteit van jouw website verhogen met behulp van kwalitatieve backlinks.

Wij kunnen je helpen bij het verbeteren van je SEO in Wijchen

Doe de gratis website SEO scan en krijg direct inzichten in hoe jouw website ervoor staat en waar we naartoe zouden kunnen.

SEO in Wijchen zorgt voor nieuwe (onverwachte) inzichten

Als SEO Wijchen specialist krijgen we de mogelijkheid om bij veel verschillende bedrijven in de keuken te kijken. Zo werken wij regelmatig bij onze opdrachtgever op locatie en krijgen we hierdoor veel inzicht in de alledaagse bedrijfsprocessen. Door onze aanwezigheid worden we regelmatig meegenomen in het maken van belangrijke keuzes. In veel gevallen kunnen we de kennis uit het verleden inzetten om je te adviseren bij marketing en niet-marketing gerelateerde onderwerpen. Uiteraard werken we secuur en staat betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. We zullen dan ook nooit misbruik maken van de gegevens en gesprekken die we tijdens onze fysieke afspraken opdoen.

Als SEO specialist Wijchen zijn we dagelijks bezig met de nieuwste ontwikkelen

Doordat Google regelmatig updates doorvoert aan hun algoritme verandert het SEO landschap regelmatig. Zoekmachine optimalisatie MKB van tien jaar geleden is dan ook totaal niet meer te vergelijken met SEO van vandaag de dag. Voor jouw marketingafdeling is het lastig om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Dit is iets waar wij als SEO specialist MKB dagelijks mee bezig zijn.

SEO bureau Wijchen

SEO Wijchen

Betrokken en oplossingsgericht

Sinds begin 2019 richten wij ons op het ondersteunen, adviseren en uitvoeren van online marketing werkzaamheden die bijdragen aan de online groei van onze opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is. Wanneer je doet waar je goed in bent, dan geeft dit energie en plezier. In ons geval is dat online marketing!

Wanneer je de samenwerking met ons online marketing bureau uit Arnhem aan gaat dan zullen wij verder kijken dan het uitvoeren van de online marketing diensten. Bij een samenwerking met Lap Marketing zullen wij door middel van een betrokken en proactieve werkwijze meedenken met als taak; het behalen van de opgestelde doelen. Wanneer wij kansen of mogelijkheden zien om uw bedrijf naar de next level te tillen, dan gaan wij maar al te graag aan de slag.

SEO Wijchen

SEO in Wijchen voor bedrijven die meer online resultaat willen behalen

Betrokken en oplossingsgerichte partij die met behulp van data en resultaatgerichte marketing mkb-bedrijven helpt online te groeien.

SEO Wijchen

SEO optimalisatie

SEO is vaak de rode draad van de online marketing strategie, en terecht ook. Zo begint 89% van de consumenten hun koopproces met een zoekopdracht in de zoekmachine Google.

SEO Wijchen

Website laten maken

Een professionele website laten maken die als thuishaven dient voor jouw online business. Door tijdens de ontwikkeling al rekening te houden met de doelgroep en de online vindbaarheid, maken wij doeltreffende websites.

SEO Wijchen

Google Ads campagne

Geen tijd of zin om op resultaat te wachten? Dan is het opzetten van een Google Ads campagne het instrument dat je zoekt. Met een Google Ads campagne sta je direct bovenaan in de zoekresultaten.

SEO Wijchen
"Lap Marketing heeft ons geholpen bij het beter vindbaar maken van onze website. Door de SEO werkzaamheden hebben we meer websitebezoekers en aanvragen. Prettige samenwerking!"
Jim Croonen
Operationeel Manager | Boekhome
SEO Wijchen

Interessante blogs

OVER ONLINE MARKETING EN WEB DESIGN.

SEO bureau Wijchen
SEO Wijchen

Start een project

Een website creëren die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij als online marketing bureau uit Nijmegen naar streven.

SEO Wijchen

Veelgestelde vragen over SEO in Wijchen

Het optimaliseren van een website met behulp van SEO in Wijchen is voor veel bedrijven nog een onbekend terrein. Om SEO tot een succes te brengen is het van belang dat we elkaar vertrouwen en begrijpen. De meeste vragen zullen we via een vrijblijvende strategiesessie moeten beantwoorden, maar wellicht kunnen we hier al een aantal van je vragen beantwoorden. Bekijk anders ook eens onze SEO begrippenlijst.

Zoekmachine optimalisatie, dat is de Nederlandse vertaling van de afkorting SEO (Search Engine Optimization), maar wat is SEO nou eigenlijk? Het begrip SEO is in het leven geroepen door het bedrijf Google en kan gezien worden als de techniek die bepaald welke website bovenaan de zoekmachine verschijnt wanneer een websitebezoeker een zoekactie uitvoert.

De kosten van zoekmachine optimalisatie (SEO) zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat wij als SEO expert voor jou uit gaan voeren. Het is helaas niet mogelijk om hier een panklaar antwoord op te geven. Zo spelen er bij SEO voor MKB meerdere factoren een rol. De markt waar je je in begeeft, het aantal concurrenten binnen deze markt en de kracht van deze concurrenten.

Het grootste doel van SEO optimalisatie is het verhogen van de online zichtbaarheid in de zoekmachine Google. De resultaten worden dan ook vaak uitgebeeld in websitebezoekers, of het aantal klikt.

Wat SEO oplevert is afhankelijk van het doel dat voorafgaand aan de opdracht is besproken. Wanneer we praten over financiële opbrengsten, dan kan de volgende formule gebruikt worden: zoekvolume X doorklikpercentage X conversiepercentage X prijs van je product/dienst.

SEO Wijchen

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan!

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Kerkenbos 1228B
6546BE Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22