Professionele website
laten maken

Een professionele website laten maken die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij bij Lap Marketing naar streven. Wij helpen bedrijven online te groeien met behulp van data en resultaatgerichte marketing.

Professionele website laten maken die het werk voor jou uit handen neemt

Website laten maken in Nijmegen? Met behulp van een professionele website kun je de het aantal leads, sales en dus winst verhogen, maar dan moet je er wel voor zorgen dat je website hard voor je werkt. Of een website succesvol is hangt af van een groot aantal factoren. Zo moet je tijdens de ontwikkeling rekening houden met de doelgroep, de boodschap, maar ook de identiteit van het bedrijf. Bij Lap Marketing vinden wij het belangrijk dat een website aansluit bij het bedrijf dat erachter zit. 

Wanneer iemand een aanvraag doet op jouw gloednieuwe website. Dan is het uiteraard wel van belang dat diegene ook krijgt, wat je hem op de website beloofd hebt. Bij Lap Marketing kijken we daarom verder dan alleen de website. Door voorafgaand goed in kaart te brengen wie jouw doelgroep is en wat je met de nieuwe website wilt bereiken, creëren wij websites die hard voor jou gaan werken!

Professionele website laten maken die aansluit bij je ideale doelgroep

Voorafgaand aan het maken van jouw nieuwe website gaan we samen met jou aan de slag om de ideale doelgroep in kaart te brengen. Het is niet mogelijk om met je nieuwe website iedereen aan te spreken, en eerlijk gezegd moet je dat ook helemaal niet willen. Wanneer je met Lap Marketing aan de slag gaan zullen we door middel van een Buyer Persona en een Decision Making Matrix beter in beeld brengen wie je ideale doelgroep is en hoe we deze groep online kunnen bereiken.

Wij zijn namelijk van mening dat wanneer je de juiste doelgroep op het juiste moment bereikt, dit ook daadwerkelijk nieuwe opdrachten of aanvragen oplevert. Door de afbeeldingen, teksten en structuur aan te passen aan de doelgroep die je wilt bereiken creëren we een website-market fit.

Vraag vrijblijvend een strategische sessie aan om jouw vraagstuk te bespreken! Tijdens de strategische sessie zullen we tot nieuwe inzichten komen, ook wanneer je denkt je ideale doelgroep al lang te kennen. Wil je een website laten maken in Nijmegen of omgeving? Laat het ons dan weten. We staan te springen om met jouw nieuwe website aan de slag te gaan.

Professionele website laten maken?

Een professionele website laten maken die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij bij Lap Marketing naar streven. Wij helpen bedrijven online te groeien met behulp van data en resultaatgerichte marketing. Het laten maken van een professionele website is volgens ons een goede keuze wanneer je:

Vraag vrijblijvend een strategische sessie aan om het doel van jouw website te bespreken of in kaart te brengen.

100% gebruiksvriendelijk op alle apparaten.

Vrijblijvende strategische sessie!
Direct inzichtelijk waar jouw bedrijf online staat! Geen standaardrapporten, maar persoonlijk advies.

Hoveniersbedrijf C. Van den Heuvel

3.500 unieke bezoekers per maand.
17 top 3 posities in Google.

Sokjes.nl

Eenvoudige navigatie door slimme product configurator.

Hesko Arbeidsbemiddeling

900+ unieke bezoekers per maand.
42 zoekwoorden op de eerste pagina van Google.

Stappenplan naar een succesvolle website

Een professionele website laten maken aan de hand van drie stappen. Bij Lap Marketing doorlopen we onderstaande fases om tot een winstgevend eindresultaat te komen.

Inventarisatiefase

Op basis van wat er uit het eerste gesprek is gekomen, gaan we aan de slag met het concretiseren van het vraagstuk. In deze fase gaan we verder in op wie de doelgroep is en hoe we deze, met behulp van de nieuwe website, gaan bereiken. Verder bespreken we hoe de website moet functioneren en welke conversies de bezoeker moet gaan voltooien. Vervolgens gaan we aan de slag met het uittekenen van het skelet. Deze tekening kan vergeleken worden met de bouwtekening van een huis.

professionele website laten maken
professionele website laten maken

Ontwerpfase

Op basis van de eerder uitgewerkte structuur is het nu tijd om wat kleur aan het proces toe te voegen. Tijdens de ontwerpfase maken we een eerste grafische opzet voor jouw nieuwe website. Deze eerste opzet is gebaseerd op de eerder bepaalde structuur en de huisstijl van jouw bedrijf.

Ontwikkelfase

Tijd voor de ontwikkeling van de website! In deze fase komt de website daadwerkelijk tot leven. Afbeeldingen, call-to-action buttons en een bijpassend lettertype. Nadat de structuur en het grafische ontwerp is goedgekeurd, gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de website.

professionele website laten maken
"Lap Marketing heeft drie websites voor ons ontwikkeld, zeer tevreden! Lap Marketing denkt goed na over look & feel maar ook zeker de technische aspecten van de website zodat deze optimaal presteert!"
Kasper Wellens
Online marketeer | The Guru Brands
Start een project
Samen een project starten? Leuk! Wij hebben er in ieder geval al zin in. Vul het volgende formulier in om een aanvraag in te dienen. Na het invullen zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.
Meerdere opties mogelijk.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Sint Canisiussingel 34 6511TJ Nijmegen Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22