GOOGLE REVIEWS
5/5
Website laten maken

Professionele website laten maken

Een professionele website laten maken die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij bij Lap Marketing naar streven. Wij helpen bedrijven online te groeien met behulp van data en resultaatgerichte marketing.

Professionele website laten maken

Professionele website laten maken die het werk voor jou uit handen neemt

Website laten maken in Nijmegen? Met behulp van een professionele website kun je de het aantal leads, sales en dus winst verhogen, maar dan moet je er wel voor zorgen dat je website hard voor je werkt. Of een website succesvol is hangt af van een groot aantal factoren. Zo moet je tijdens de ontwikkeling rekening houden met de doelgroep, de boodschap, maar ook de identiteit van het bedrijf. Bij Lap Marketing vinden wij het belangrijk dat een website aansluit bij het bedrijf dat erachter zit.

Wanneer iemand een aanvraag doet op jouw gloednieuwe website. Dan is het uiteraard wel van belang dat diegene ook krijgt, wat je hem op de website beloofd hebt. Bij Lap Marketing kijken we daarom verder dan alleen de website. Door voorafgaand goed in kaart te brengen wie jouw doelgroep is en wat je met de nieuwe website wilt bereiken, creëren wij websites die hard voor jou gaan werken!

Website laten maken

Professionele website laten maken die aansluit bij je ideale doelgroep

Voorafgaand aan het maken van jouw nieuwe website gaan we samen met jou aan de slag om de ideale doelgroep in kaart te brengen. Het is niet mogelijk om met je nieuwe website iedereen aan te spreken, en eerlijk gezegd moet je dat ook helemaal niet willen. Wanneer je met Lap Marketing aan de slag gaan zullen we door middel van een Buyer Persona en een Decision Making Matrix beter in beeld brengen wie je ideale doelgroep is en hoe we deze groep online kunnen bereiken.

Wij zijn namelijk van mening dat wanneer je de juiste doelgroep op het juiste moment bereikt, dit ook daadwerkelijk nieuwe opdrachten of aanvragen oplevert. Door de afbeeldingen, teksten en structuur aan te passen aan de doelgroep die je wilt bereiken creëren we een website-market fit.

Vraag vrijblijvend een strategische sessie aan om jouw vraagstuk te bespreken! Tijdens de strategische sessie zullen we tot nieuwe inzichten komen, ook wanneer je denkt je ideale doelgroep al lang te kennen. Wil je een website laten maken in Nijmegen of omgeving? Laat het ons dan weten. We staan te springen om met jouw nieuwe website aan de slag te gaan.

Professionele website laten maken

Opdrachtgevers

Waar we graag mee samenwerken.

Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Professionele website laten maken
Website laten maken

Kom vrijblijvend met ons in contact

Website laten maken

Professionele website laten maken?

Een professionele website laten maken die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij bij Lap Marketing naar streven.

Wij helpen bedrijven online te groeien met behulp van data en resultaatgerichte marketing. Het laten maken van een professionele website is volgens ons een goede keuze wanneer je: je concurrenten omver wilt blazen, een online visitekaartje wilt hebben of wanneer je meer online aanvragen wilt ontvangen.

Vraag vrijblijvend een strategische sessie aan om het doel van jouw website te bespreken of in kaart te brengen.

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Website laten maken

Stappenplan naar een succesvolle website

Een professionele website laten maken aan de hand van drie stappen. Bij Lap Marketing doorlopen we onderstaande fases om tot een winstgevend eindresultaat te komen.

Website laten maken

Inventarisatiefase

Op basis van wat er uit het eerste gesprek is gekomen, gaan we aan de slag met het concretiseren van het vraagstuk. In deze fase gaan we verder in op wie de doelgroep is en hoe we deze, met behulp van de nieuwe website, gaan bereiken. Verder bespreken we hoe de website moet functioneren en welke conversies de bezoeker moet gaan voltooien. Vervolgens gaan we aan de slag met het uittekenen van het skelet. Deze tekening kan vergeleken worden met de bouwtekening van een huis.

Tijdens deze fase zorgen we voor een duidelijk structuur en leidraad tijdens het project. Hierdoor kunnen eventuele wijzigingen snel gemaakt worden en kunnen miscommunicaties laten in het proces voorkomen worden.

Professionele website laten maken
Professionele website laten maken

Website laten maken

Ontwerpfase

Op basis van de eerder uitgewerkte structuur is het nu tijd om wat kleur aan het proces toe te voegen. Tijdens de ontwerpfase maken we een eerste grafische opzet voor jouw nieuwe website. Deze eerste opzet is gebaseerd op de eerder bepaalde structuur en de huisstijl van jouw bedrijf.

In de ontwerpfase werken we de visualisatie van het uiteindelijke ontwerp uit. Door het design eerst te maken in Photoshop of Figma, zijn eventuele revisies snel gemaakt.

Website laten maken

Ontwikkelfase

Tijd voor de ontwikkeling van de website! In deze fase komt de website daadwerkelijk tot leven. Afbeeldingen, call-to-action buttons en een bijpassend lettertype. Nadat de structuur en het grafische ontwerp is goedgekeurd, gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de website.

De laatste fase. In deze fase maken we koppelingen tussen de verschillende systemen en realiseren we een professionele website.

Professionele website laten maken
Website laten maken
"Fijne partij. Daan en zijn team zijn betrouwbare online marketeers die niet alleen verstand van zaken hebben, maar vooral ook nakomen wat ze beloven en ook met ideeën komen om verder te groeien op online gebied. Aanrader!"
Mark van Eijk
Mede-eigenaar | Vormkracht10
Website laten maken
Website laten maken

Start een project

Een website creëren die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij als online marketing bureau uit Nijmegen naar streven.

Website laten maken

Veelgestelde vragen over de ontwikkeling van een nieuwe website

Wanneer je een nieuwe website laat maken, dan komt er veel op je af. Ga daarom goed voorbereid te werk. Onderstaand hebben wij de meest gestelde vragen over het laten maken van een website opgesomd. Mocht je na het lezen van de antwoorden nog steeds vragen hebben, schroom je dan niet om contact op te nemen. Wij staat voor je klaar om je te helpen.

De websites die wij bouwen worden gebouwd in het CMS WordPress. Wist je dat van het totaal aantal websites op het internet, 34% op WordPress is gebouwd? En dat er dagelijks wel 500+ websites per dag gebouwd worden met dit CMS? Kortom, een CMS systeem om van te houden natuurlijk. Het is toegankelijk en zeer uitgebreid. Hierdoor kunnen we jou ondersteunen bij veel verschillende vraagstukken.

De website is pas af wanneer jij 100% tevreden bent. Daarnaast hangt de duur van de ontwikkeling ook af van het vraagstuk. Nadat de website volledig naar tevredenheid is ontwikkeld, zullen we de website lanceren.

De investering voor het laten maken van een nieuwe website verschilt per vraagstuk. Zo hangt dit sterk af van de functionaliteiten waaraan de website moet voldoen. Een website laten maken door Lap Marketing in Nijmegen? Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen, behoeften en doelen.

Een website is natuurlijk nooit af. Nadat de website is opgeleverd bieden wij de mogelijkheid om de website te laten onderhouden. Hierdoor blijft jouw website snel, beveiligd en up to date.