Website laten maken

Werken bij website laten maken

In een tijd waar het vinden van nieuwe medewerkers een hele uitdaging is, is een werken bij website laten maken een must. Het aanbod binnen de arbeidsmarkt is vandaag de dag schaars en de zoektocht intensief. Door middel van een sterke vacature website kan jou toelichten waarom potentiële medewerkers moeten werken bij jouw bedrijf.

werken bij website laten maken

Werken bij website laten maken

Waarom een afzonderlijke werken bij website?

Een werken bij website kan zowel een onderdeel van jouw huidige website zijn als een compleet nieuwe website. In dit geval zien we vaak subdomeinen terug in de vorm van werkenbij.voorbeeld.nl. De reden dat bedrijven ervoor kiezen om de werken bij website op een ander domein te plaatsen, is omdat de website is veel gevallen een compleet ander doel en bijhorende doelgroep heeft dan de hoofd website van het bedrijf. Het doel van de hoofd website kan bijvoorbeeld als doel hebben het binnenhalen van nieuwe klanten of producten te verkopen, bijvoorbeeld bij een webshop.

In zo’n geval kan het logisch zijn om potentiële kandidaten naar een externe website te sturen dat direct in het teken staat van het werven van nieuwe medewerkers. Deze website is duidelijk opgebouwd en door de juiste structuur aan te brengen, kunnen potentiële bedrijven gemakkelijk de vacature vinden waar ze naar op zoek zijn.

Vacature website laten maken
Werken bij website maken

Werken bij website maken

Een werken bij website laten maken helpt bij het aantrekken van nieuwe medewerkers

Een belangrijke graadmeter van succes binnen het bedrijfsleven is de groei van een bedrijf. Voor deze groei is in veel gevallen personeel nodig. Als organisatie is het dan ook van groot belang om de juiste mensen op de juiste plek te laten werken. Dit zorgt voor meer plezier op de werkvloer en dat medewerkers langer blijven. Voordat medewerkers bij je bedrijf aan de slag willen, moet je ze eerst overtuigen. Zo is elk bedrijf anders en is het voor vele een stap om te solliciteren.

Met behulp van een werken bij website kan jij jouw bedrijf en de cultuur die binnen jouw bedrijf heerst goed laten zien. Op deze website zou je bijvoorbeeld je toekomstige collega’s of de bedrijfscultuur goed uit kunnen lichten. Een werken bij website is dan ook een belangrijk onderdeel van de recruitment strategie die je op langere termijn wat op gaat leveren. Meer weten over een werken bij website?

Opdrachtgevers

Waar we graag mee samenwerken.

Online marketing klant Willems Logistics
Online marketing klant Profile
Online marketing klant Boekhome
Online marketing klant Proflease
Online marketing klant Matrixx
Werken bij website maken
Marketing Nijmegen
Online marketing klant Formfutura

Kom vrijblijvend met ons in contact

Werken bij website laten maken

Werken bij website laten maken?

Een werken bij website laten draagt bij aan het wervingsproces van nieuwe kandidaten voor jouw bedrijf. Wij helpen je graag bij het opzetten van deze website.

Naast het ontwikkelen van websites, helpen wij bedrijven bij het vergroten van hun online groei door middel van SEO. Dus ook na de ontwikkeling van jouw website kunnen we je verder helpen in het marketingproces. We denken graag mee over jouw recruitment strategie of employer branding.

Vraag vrijblijvend een strategische sessie aan om het doel van jouw website te bespreken of in kaart te brengen.

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Werken bij website laten maken

Stappenplan naar een succesvolle website

Een werken bij website laten maken aan de hand van drie stappen. Bij Lap Marketing doorlopen we onderstaande fases om tot een succesvol eindresultaat te komen.

Werken bij website maken

Inventarisatiefase

In een eerste gesprek bespreken we de doelgroep die je met de website wilt benaderen. Bij een werken bij website wil je uiteraard nieuwe kandidaten aantrekken, maar wie zijn die kandidaten en welke functie gaan zij binnen jouw bedrijf bekleden? Verder bespreken we hoe de website moet functioneren en welke conversies de bezoeker moet gaan voltooien. Vervolgens gaan we aan de slag met het uittekenen van het wireframe. Tijdens deze fase zorgen we voor een duidelijk structuur en leidraad tijdens het project. Hierdoor kunnen eventuele wijzigingen snel gemaakt worden en kunnen miscommunicaties laten in het proces voorkomen worden.

Werken bij website laten maken
Werken bij website maken

Werken bij website maken

Ontwerpfase

Op basis van de eerder uitgewerkte structuur is het nu tijd om wat kleur aan het proces toe te voegen. Tijdens de ontwerpfase maken we een eerste grafische opzet voor jouw nieuwe website. Deze eerste opzet is gebaseerd op de eerder bepaalde structuur en de huisstijl van jouw bedrijf.

In de ontwerpfase werken we de visualisatie van het uiteindelijke ontwerp uit. Door het design eerst te maken in Photshop of Figma, zijn eventuele revisies snel gemaakt.

Vacature website laten maken

Ontwikkelfase

Tijd voor de ontwikkeling van de website! In deze fase komt de website daadwerkelijk tot leven. Afbeeldingen, call-to-action buttons en een bijpassend lettertype. Nadat de structuur en het grafische ontwerp is goedgekeurd, gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de website.

De laatste fase. In deze fase maken we koppelingen tussen de verschillende systemen en realiseren we een professionele website.

Vacature website laten maken
Werken bij website laten maken
"Fijne partij. Daan en zijn team zijn betrouwbare online marketeers die niet alleen verstand van zaken hebben, maar vooral ook nakomen wat ze beloven en ook met ideeën komen om verder te groeien op online gebied. Aanrader!"
Mark van Eijk
Mede-eigenaar | Vormkracht10
Vacature website laten maken
Website laten maken

Start een project

Een website creëren die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij als online marketing bureau uit Nijmegen naar streven.

Website laten maken

Veelgestelde vragen over de ontwikkeling van een nieuwe website

Wanneer je een nieuwe werken bij website laat maken, dan komt er veel op je af. Ga daarom goed voorbereid te werk. Onderstaand hebben wij de meest gestelde vragen over het laten maken van een website opgesomd. Mocht je na het lezen van de antwoorden nog steeds vragen hebben, schroom je dan niet om contact op te nemen. Wij staan voor je klaar om je te helpen.

De websites die wij bouwen worden gebouwd in het CMS WordPress. Wist je dat van het totaal aantal websites op het internet, 34% op WordPress is gebouwd? En dat er dagelijks wel 500+ websites per dag gebouwd worden met dit CMS? Kortom, een CMS systeem om van te houden natuurlijk. Het is toegankelijk en zeer uitgebreid. Hierdoor kunnen we jou ondersteunen bij veel verschillende vraagstukken.

De website is pas af wanneer jij 100% tevreden bent. Daarnaast hangt de duur van de ontwikkeling ook af van het vraagstuk. Nadat de website volledig naar tevredenheid is ontwikkeld, zullen we de website lanceren.

De investering voor het laten maken van een nieuwe website verschilt per vraagstuk. Zo hangt dit sterk af van de functionaliteiten waaraan de website moet voldoen. Een werken bij website laten maken door Lap Marketing in Nijmegen? De prijs van een nieuwe website start al vanaf €3000,-. Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen, behoeften en doelen.

Een website is natuurlijk nooit af. Nadat de website is opgeleverd bieden wij de mogelijkheid om de website te laten onderhouden. Hierdoor blijft jouw website snel, beveiligd en up to date.