SEO Deventer

SEO Amersfoort

Starten met SEO in Amersfoort? Als SEO-bureau hebben we alle expertise in huis om jouw bedrijf hiermee verder te helpen. Door middel van SEO optimalisaties zorgen we dat jouw website mooie posities behaald op voor jouw bedrijf relevante zoekwoorden.
SEO Amersfoort

SEO Amersfoort

Gedreven SEO bureau in Amersfoort

Als SEO-bureau nabij Amersfoort zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven op het gebied van online groei. Wij helpen je bij het vergroten van de online vindbaarheid van jouw bedrijf binnen Google, Bing en Yahoo. Inmiddels hebben we al veel bedrijven geholpen bij het optimaliseren van hun websites. 

De posities van de  zoekwoorden waarop jouw website in Google gevonden wordt bepaald door meer dan 200 ranking factoren. Om hoge posities te bereiken, is het belangrijk dat al deze factoren perfect geoptimaliseerd zijn. Gelukkig ben je hiervoor bij Lap Marketing aan het juiste adres.

Elke opdracht vereist een andere strategie, dus we bieden geen standaard pakketten aan. We leveren maatwerk voor elk SEO project dat we ondernemen.

SEO Amersfoort
SEO Amersfoort

SEO Amersfoort

Bereik de juiste doelgroep door middel van online vindbaarheid

Negen van de tien personen beginnen hun zoektocht naar een nieuw product in Google. Ook in de komende jaren zien wij dit niet snel veranderen. Waar andere kanalen vaak maar een levensduur hebben van een aantal jaar, zien we dat Google tot nu toe altijd onderdeel blijft van de marketingmix. Maak hier gebruik van. Door bovenaan te staan op de voor jouw website relevante zoekwoorden, zorg je ervoor dat potentiële leads jou weten te bereiken.

Naast het optimaliseren van SEO in Amersfoort, zorgen we er ook voor dat alle online statistieken goed meetbaar zijn. Zo weten we precies aan welke knoppen we moeten draaien om online succes te behalen.

Voor deze klanten realiseerden wij al online groei

Online marketing klant Profile
Online marketing klant Willems Logistics
Online marketing klant ROSH Studios
Online marketing klant Proflease
Online marketing klant Matrixx
Online marketing klant TRALERT
Online marketing klant Boekhome
Online marketing klant Formfutura

SEO Amersfoort

Onze werkwijze

Ondanks dat elk SEO project anders is, werken wij met een vaste werkwijze die voor verschillende bedrijven al succes heeft opgeleverd. Zowel voor kleine zzp’ers als voor grotere MKB-bedrijven. Deze werkwijze bestaat uit het onderstaande stappenplan.

1. Onderzoeksfase

Bij de start van een SEO traject in Amersfoort starten we altijd met een zoekwoordenanalyse, een technische SEO scan en zorgen we dat we de conversies samen met jou in kaart brengen. Allereerst is het belangrijk om te begrijpen wat jullie doen en waar jullie naartoe willen. Wanneer dit geheel helder is, zullen we een SEO advies opstellen waarin de vervolgstappen worden bepaald. Dit kan gezien worden als de onderzoeksfase. In deze stap wordt de verdere strategie bedacht en gepitcht voor jullie bedrijf. 

2. Technische on-page SEO optimalisaties

Een sterk SEO project start bij het optimaliseren van de huidige website. We leggen hierbij het fundament voor online groei. Vanuit het zoekwoorden onderzoek bepalen we op welke zoekwoorden we ons gaan richten. Op basis van deze gegevens zullen we de technische optimalisaties doorvoeren.

3. Schrijven van SEO geoptimaliseerde content

Voor een sterke SEO campagne in Amersfoort is goede content essentieel. Door in deze teksten de zoekwoorden terug te laten komen, kunnen we ervoor zorgen dat jouw content gevonden wordt.

4. Verhogen van de autoriteit van de website

Nadat we alle on-page SEO factoren verbeterd hebben en genoeg content gecreëerd hebben, zullen we aan de slag gaan met het verhogen van de autoriteit van de website. Dit doen we door middel van linkbuilding.

5. Monitoring en bijsturing

Uiteindelijk gaat het niet om het aantal klikken of de posities. Het gaat om het behalen van de conversies. Hier zijn we ons van bewust. Om die reden blijven we het gehele SEO project monitoren en sturen we bij wanneer nieuwe kansen zich voordoen.

SEO Amersfoort

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Meer resultaat behalen uit jouw online kanalen?

Al 100+ ondernemers gingen je voor. Van ZZP’ers tot grote MKB-bedrijven.

SEO Amersfoort
SEO Amersfoort

SEO bureau bij Amersfoort

Sinds begin 2019 richten wij ons op het ondersteunen, adviseren en uitvoeren van online marketing werkzaamheden die bijdragen aan de online groei van onze opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is. Wanneer je doet waar je goed in bent, dan geeft dit energie en plezier. In ons geval is dat online marketing!

Wanneer je de samenwerking met ons SEO bureau bij Amersfoort aan gaat dan zullen wij verder kijken dan het uitvoeren van de online marketing diensten. Bij een samenwerking met Lap Marketing zullen wij door middel van een betrokken en proactieve werkwijze meedenken met als taak; het behalen van de opgestelde doelen. Wanneer wij kansen of mogelijkheden zien om uw bedrijf naar de next level te tillen, dan gaan wij maar al te graag aan de slag.

Online marketing klant TRALERT
"Super werk geleverd. De website die Lapmarketing voor ons heeft gemaakt is top. SEO helemaal goed in elkaar en fijne communicatie. Erg fijn om mee samen te werken in Nijmegen."
Lars Nuwenhof
Marketing Manager | TRALERT®

Interessante blogs

OVER ONLINE MARKETING EN WEB DESIGN.

SEO Amersfoort
SEO Deventer

SEO in Amersfoort en omstreken

Een website creëren die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij als online marketing bureau naar streven.