GOOGLE REVIEWS
5/5
SEO consultant

SEO consultant

Als SEO consultant kunnen we je helpen bij het verbeteren van de online groei binnen jouw bedrijf. Als SEO consultant nemen we een adviserende rol aan en gaan we er samen tegenaan om er een succes van te maken.

SEO consultant

Direct navigeren naar:

On page SEO

On page SEO

Off page SEO

Off page SEO

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding

Online marketing bureau Nijmegen

SEO uitbesteden

SEO consultant

Wat is een SEO consultant?

Een SEO consultant helpt jou bij het neerzetten van een goede SEO strategie en bekijkt gezamenlijk met het marketingteam binnen het bedrijf naar de kansen binnen het bedrijf en in de markt. Wanneer er verbeteringen mogelijk zijn dan zal de SEO consultant dit samen met de online marketingafdeling binnen het bedrijf bespreken en hier taken en verantwoordelijkheden aan hangen. Sommige taken zijn relatief gezien eenvoudig en kunnen door de medewerkers van het bedrijf zelf opgepakt worden. De meer complexere taken worden uitgevoerd door de consultant of mogelijk een webdeveloper binnen het bedrijf. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de technische kant van SEO.

Een SEO consultant fungeert daarnaast ook als gatekeeper en zorgt dat de lijnen van communicatie kort blijven en dat iedereen zijn taken uitvoert. Zie het als een flexibele schil binnen jouw bedrijf die wanneer dit nodig is, specialistische kennis kan inbrengen. Als SEO consultant hebben we vrijwel alle SEO-gerelateerde vraagstukken al onder ogen gezien. Daarnaast werken we graag met ambitieuze bedrijven samen, in plaats van het simpelweg uitvoeren van de SEO werkzaamheden. Wij werken op basis van een meermaals bewezen werkwijze en zijn toegankelijk in de omvang. Gedurende de samenwerking zal je niet alleen een verbetering zien in de zoekresultaten, maar ook veel kennis opdoen over het vak SEO.

SEO consultant als verlengstuk van jouw online marketingafdeling

SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, is een vak apart. Het vergt een grote dosis specialistische kennis en door de dynamische markt die Google heeft gecreëerd is het van belang om continu op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Een goede SEO consultant is dan ook een zeer interessant verlengstuk van de marketingafdeling binnen jouw bedrijf. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf kunnen we je bijstaan in zowel het adviseren en het uitvoeren van de SEO werkzaamheden, maar voor ons is het ook mogelijk om slechts advies te geven. Dit maakt ons als SEO consultant zeer toegankelijk en efficiënt.

SEO consultant

Voor deze klanten realiseerden wij al online groei

Als SEO consultant hebben we ervaring in huis voor alle SEO gerelateerde vraagstukken

Als SEO consultant hebben we alle relevante kennis in huis om jouw bedrijf hoger in Google te laten verschijnen. Doordat onze focus volledig op SEO gebaseerd is, kunnen we je alles vertellen over de verschillende aspecten waar jouw website aan moet voldoen. Als bedrijf zijn we betrokken, werken we oplossingsgericht en rapporteren we op een transparante manier. We zijn ons ervan bewust dat het vakgebied SEO enorm complex en dynamisch is. Zo kunnen bepaalde onderdelen van de succesformule snel veranderen. Het is onze taak om volledig op de hoogte te zijn en te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Daarom lezen we ons dagelijks in over de laatste feiten op SEO gebied.

SEO consultant

SEO consultant

Bepaal zelf hoe veel werk je uit handen wilt geven

Tijdens onze samenwerking bepaal jij als bedrijf zelf hoe veel werk je uit handen wilt geven. Als SEO consultant is het zowel mogelijk om al het werk op te pakken. Wanneer je tijdens het proces ook zelf de mouwen op wilt stropen, dan is het ook mogelijk om jouw marketingafdeling juist van advies te voorzien. Op deze manier gaan we er samen tegenaan om het beste resultaat te behalen. Als SEO consultant zijn we zeer flexibel en dat is volgens ons ook het mooie aan SEO. In iedere markt en voor bijna alle budgetten is het mogelijk om effectief SEO in te zetten. Wij gaan je helpen om deze online stappen te zetten en hier resultaat mee te behalen.

Doe de gratis SEO scan

SEO consultant

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan!

SEO zelf doen of uitbesteden? Een vraag die menig ondernemer zichzelf wel eens gevraagd heeft. Deze optimalisaties doe je er niet even bij. Zoekmachine optimalisatie uitbesteden is volgens ons dan ook een logische keuze, wanneer je zelf te weinig tijd of kennis hebt. Of gewoon je online zichtbaarheid wilt vergroten.

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan om meer inzicht te verkrijgen hoe jouw website momenteel online presteert.

SEO consultant

Deze partijen gingen je voor

Start vandaag nog met het optimaliseren van jouw website.

SEO consultant

Vijf redenen waarom je een SEO consultant interessant is voor jouw bedrijf

Als SEO consultant zijn wij er uiteraard van overtuigd dat onze expertise jouw bedrijf online verder kan brengen. Het gaat echter om jou. Gedurende onze samenwerking gaan we aan de slag met het neerzetten van een goede SEO strategie, zodat websitebezoekers zich aangetrokken voelen tot jouw website. Naast dat de website goed vindbaar moet zijn zullen we ook verschillende designwijzigingen doorgeven met als doel het verhogen van de conversies.

1. SEO consultant brengt specialistische expertise binnen het bedrijf

Voor veel MKB bedrijven een gevoelig punt. Toegeven dat jouw bedrijf op het gebied van online marketing expertise te kort komt is natuurlijk nooit leuk. Wij vinden het eigenlijk volkomen normaal dat je niet alle specifieke kennis van een vak als SEO hebt. Daar kun je ons natuurlijk als online marketing bureau voor inschakelen.

Bij Lap Marketing zijn wij het erover eens dat iedereen zou moeten doen waar hij/zij goed in is, en vooral wat diegene leuk vindt. Een gebrek aan expertise gaat vaak in combinatie met een gebrek aan tijd. Althans, het één is vaak het gevolg van het ander. Om SEO succesvol voor je te laten werken is het van belang dat hier aandacht aan geschonken wordt, want alles wat je aandacht geeft groeit.

2. SEO consultant brengt je nieuwe nieuwe (onverwachte) inzichten

Als SEO consultant krijgen we de mogelijkheid om bij veel verschillende bedrijven in de keuken te kijken. Zo werken wij regelmatig bij onze opdrachtgever op locatie en krijgen we hierdoor veel inzicht in de alledaagse bedrijfsprocessen. Door onze aanwezigheid worden we regelmatig meegenomen in het maken van belangrijke keuzes.

In veel gevallen kunnen we de kennis uit het verleden inzetten om je te adviseren bij marketing en niet-marketing gerelateerde onderwerpen. Uiteraard werken we secuur en staat betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. We zullen dan ook nooit misbruik maken van de gegevens en gesprekken die we tijdens onze fysieke afspraken opdoen.

Als SEO consultant kunnen we je helpen aan online resultaat

Doe de gratis website SEO scan en krijg direct inzichten in hoe jouw website ervoor staat en waar we naartoe zouden kunnen.

3. Een SEO consultant is een vakman op zijn gebied

Doordat Google regelmatig updates doorvoert aan hun algoritme verandert het SEO landschap regelmatig. Zoekmachine optimalisatie van tien jaar geleden is dan ook totaal niet meer te vergelijken met SEO van vandaag de dag. Voor jouw marketingafdeling is het lastig om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Dit is iets waar wij als SEO consultant dagelijks mee bezig zijn.

4. Tijd is geld. Jouw uren en de uren van jouw personeel zijn waardevol

Tijd is geld. Jouw tijd is waardevol. Iedereen heeft dezelfde 24 uur per dag. Maak hier dan ook efficiënt gebruik van. Het is natuurlijk een mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met het optimaliseren van de SEO, maar waarom zou je SEO zelf doen, wanneer er een specialist is die dit een stuk sneller kan? In de tijd die je hiermee bespaard met het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie, zou je bijvoorbeeld ook nieuwe opdrachten aan kunnen nemen.

SEO consultant

SEO consultant

Betrokken en oplossingsgericht

Sinds begin 2019 richten wij ons op het ondersteunen, adviseren en uitvoeren van online marketing werkzaamheden die bijdragen aan de online groei van onze opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is. Wanneer je doet waar je goed in bent, dan geeft dit energie en plezier. In ons geval is dat online marketing!

Wanneer je de samenwerking met ons online marketing bureau uit Arnhem aan gaat dan zullen wij verder kijken dan het uitvoeren van de online marketing diensten. Bij een samenwerking met Lap Marketing zullen wij door middel van een betrokken en proactieve werkwijze meedenken met als taak; het behalen van de opgestelde doelen. Wanneer wij kansen of mogelijkheden zien om uw bedrijf naar de next level te tillen, dan gaan wij maar al te graag aan de slag.

SEO consultant

Een SEO consultant zorgt voor meetbare resultaten

Betrokken en oplossingsgerichte partij die met behulp van data en resultaatgerichte marketing mkb-bedrijven helpt online te groeien.

Online marketing bureau Nijmegen

SEO optimalisatie

SEO is vaak de rode draad van de online marketing strategie, en terecht ook. Zo begint 89% van de consumenten hun koopproces met een zoekopdracht in de zoekmachine Google.

Online marketing bureau Nijmegen

Website laten maken

Een professionele website laten maken die als thuishaven dient voor jouw online business. Door tijdens de ontwikkeling al rekening te houden met de doelgroep en de online vindbaarheid, maken wij doeltreffende websites.

Online marketing bureau Nijmegen

Google Ads campagne

Geen tijd of zin om op resultaat te wachten? Dan is het opzetten van een Google Ads campagne het instrument dat je zoekt. Met een Google Ads campagne sta je direct bovenaan in de zoekresultaten.

SEO consultant
Samenwerken met Daan is een enorm goede ervaring. Daan heeft veel kennis is creatief en niet bang om buiten de begane paden te denken en doen! Project matig werken en punten afstrepen tot we bij een gewenst eindresultaat komen is wat centraal staat en Daan volgt dit volgens deadlines goed op! Communicatie is ontzettend van belang en een van de goede eigenschappen van Daan. Altijd bereid om te sparren aan de telefoon of via andere media!
Remy Marac
Marketing Manager | FormFutura
Google Ads uitbesteden

Interessante blogs

OVER ONLINE MARKETING EN WEB DESIGN.

SEO consultant
Bubbles Lap Marketing

Start een project

Een website creëren die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij als online marketing bureau uit Nijmegen naar streven.

SEO consultant

Veelgestelde vragen over het vak van een SEO consultant

Het optimaliseren van een website met behulp van SEO is voor veel MKB bedrijven nog een onbekend terrein. Om SEO tot een succes te brengen is het van belang dat we elkaar vertrouwen en begrijpen. De meeste vragen zullen we via een vrijblijvende strategiesessie moeten bespreken, maar wellicht kunnen we hier al een aantal van je vragen beantwoorden. Bekijk anders ook eens onze SEO begrippenlijst.

Een SEO consultant is een persoon die precies weet wat de richtlijnen van Google zijn en hoe hij hier op in moet spelen. De SEO werkzaamheden zullen meer bezoekers naar de website halen en ervoor zorgen dat deze bezoekers ook overgaan tot het kopen van jouw product of dienst.

De kosten van een SEO consultant zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat wij als SEO expert voor jou uit gaan voeren. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden kan je zelf bepalen welke aspecten van SEO je uit wilt besteden en welke aspecten je liever zelf binnen het bedrijf uitvoert.

Het grootste doel van SEO optimalisatie is het verhogen van de online zichtbaarheid in de zoekmachine Google. De resultaten worden dan ook vaak uitgebeeld in websitebezoekers of het aantal kliks. Daarnaast is het ook mogelijk om precies het aantal aanvragen of online verkopen te meten.

Wat SEO oplevert is afhankelijk van het doel dat voorafgaand aan de opdracht is besproken. Wanneer we praten over financiële opbrengsten, dan kan de volgende formule gebruikt worden: zoekvolume X doorklikpercentage X conversiepercentage X prijs van je product/dienst.

SEO consultant

Vraag vrijblijvend een SEO nulmeting aan

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Oranjesingel 60
6511NX Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22