GOOGLE REVIEWS
5/5
Bubbles icon

Boekhome

Innovatieve producent van hoogwaardige chalets.

Online marketing bureau Nijmegen

“Het verhogen van de online vindbaarheid door middel van SEO. Meer aanvragen voor chalets en tiny houses.”

De doelstelling

Met een sterke SEO strategie meer bezoekers naar de website trekken. Dat was de doelstelling voorafgaand aan het project Boekhome B.V. Vervolgens was het plan om ervoor te zorgen dat deze bezoekers ook meer aanvragen in zouden dienen op de website. De doelen werden opgesplitst in twee soorten: aanmeldingen voor de nieuwsbrief en het opvragen van meer informatie over de chaletwoningen.

Het resultaat

Door actief aan de slag te gaan met het optimaliseren van verschillende relevante zoekwoorden zijn we erin geslaagd om het aantal websitebezoekers per dag te verhogen van 17 naar 178. Daarnaast hebben we in de periode van 1 september 2021 tot en met 10 februari 2022 in totaal 165 doelen behaald. Dit zijn ongeveer 41 aanvragen per maand.

Opdrachtgever:

Boekhome

Branche:

Leverancier in/producent van prefab chalets.

Diensten:

CMS:

WordPress

Boekhome

Van 17 naar 178 website bezoekers per dag

In de eerste fase hebben we, op basis van een uitgebreid zoekwoorden onderzoek, verschillende SEO geoptimaliseerde landingspagina’s gemaakt. Deze pagina’s zijn volledig gericht op het binnenhalen van nieuwe websitebezoekers. Door verschillende knoppen en call to actions toe te voegen hebben we de bezoekers gestimuleerd om contact op te nemen voor meer informatie. 

Verder hebben we ook veel gesleuteld aan de off page SEO factoren. Door middel van linkbuilding hebben we verschillende relevante websites door laten linken naar de website van Boekhome. Hier gaan we dan ook op de langere termijn mee verder.

Websitebezoekers per maand.
0 +
Aanvragen via de website in het eerste jaar.
0 +
Zoekwoorden op de eerste pagina van Google.
0
Boekhome logo
“Lap Marketing heeft ons geholpen bij het beter vindbaar maken van onze website. Door de SEO werkzaamheden hebben we meer websitebezoekers en aanvragen. Prettige samenwerking!”
Jim Croonen
Operationeel manager

Boekhome

Een stijgende lijn in organisch verkeer

Binnen drie maanden zijn we gegroeid van 17 bezoekers per dag naar 178 bezoekers per dag. In de onderstaande grafiek is te zien dat deze lijn zich stabiel voortzet. Naast de stabiele groei zie je in onderstaande grafiek verschillende pieken terug. Dit had er waarschijnlijk mee te maken dat het programma Tiny House Battle op RTL werd uitgezonden. Zo was de piek steeds rond maandagavond op de website zichtbaar.

Organisch SEO verkeer - 1 september 2020 | 10 februari 2022.
Websitegegevens - 1 september 2021 | 10 februari 2022.

Google Web Vitals voor een betere gebruikerservaring

Sinds deze maand is het gebruik van de Google Web Vitals steeds belangrijker geworden. Deze nieuwe techniek van Google meet de gebruikervaring op een compleet nieuw niveau. Door direct in te springen op nieuwe trends en ontwikkelingen proberen we de andere websites in de markt voor te blijven.

Google Web Vitals | Gemeten op 17 februari 2022

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Start een project

Samen een project starten? Leuk! Wij hebben er in ieder geval al zin in. Vul het volgende formulier in om een aanvraag in te dienen. Na het invullen zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Oranjesingel 60
6511NX Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22