Bubbles icon

Nessor

Een nieuwe branding en website voor een ambitieuze StartUp in de printermarkt.

Vraagstuk

Een professionele uitstraling voor een jonge startup in de concurrerende markt van printers

Nessor is een onafhankelijke aanbieder op het gebied van print- en kopieerapparatuur en bijpassende software. Door de werkwijze en visie van Nessor kan ieder bedrijf altijd zorgeloos printen, kopiëren en scannen.

Nessor kwam bij ons met de vraag om voor zijn bedrijf een compleet nieuwe, frisse en professionele uitstraling te creëren. De visuele uitstraling van de website moest aansluiten bij de kernwaarden waar Nessor voor staat: professioneel, persoonlijk en vooral betrouwbaar.

Door de verschillende animaties die op de website zijn toegepast, begint de website direct vanaf het begin te leven. Wanneer je begint met scrollen zul je zien dat de animaties je gedurende de hele customer journey blijven volgen. Verder hebben we ervoor gezorgd dat het gemakkelijk is om contact met het bedrijf op te nemen.

Strategie

Website die perfect aansluit bij de markt en de verwachtingen

Met behulp van de moodboards hebben we uitstekend in kaart gebracht welke richting Nessor op wilde met zijn website. In het moodboard hebben we verschillende mogelijkheden gepresenteerd, waardoor we direct duidelijk hadden welke uitstraling past bij de doelgroep en het bedrijf.

Vanuit de moodboards zijn we aan de slag gegaan met de eerste opzet design en van daaruit is de verdere website ontstaan. Hierin hadden we samen met de opdrachtgever direct een klik, waardoor de website op korte termijn opgeleverd kon worden.

"Eerlijk gezegd hebben ze onze verwachting zwaar overtroffen door telkens dat stapje extra te zetten. Aanbeveling op zijn plaats. Toppers!"
Bjorn Rossen
Eigenaar | Nessor

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.