Bubbles icon

Profile Heurkens Groep

Een werken bij website waarmee we de doelgroep echt weten te overtuigen.

Vraagstuk

Vaklieden aantrekken met behulp van een nieuwe website, SEO en Social media campagnes

Profile Heurkens Groep is een familiebedrijf dat in 1997 is gestart vanuit een kleine vestiging in Wijchen. Door de jaren heen is het bedrijf doorgegroeid naar vier vestigingen in de omgeving Nijmegen en omstreken.

Profile Car & Tyreservice is gespecialiseerd in compleet auto-onderhoud en bandenservice voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. 

Profile heeft ons gevraagd om een nieuwe werken bij website te ontwikkelen, waarmee we nieuwe vaklieden aan konden trekken. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van de nieuwe website, werden we gevraagd om voor Profile verschillende campagnes op te zetten, waaronder via SEO en Social media.

Daarnaast hebben we door middel van data tracking alle informatie goed inzichtelijk gemaakt, zodat we op basis van deze data aanpassingen konden maken.

Aanpak

Teambuilding en trots zijn op je werk

Bij Profile Heurkens Groep hangt een zeer goede sfeer. Het personeel is vriendelijk, werkt hard voor elkaar en zorgt ervoor dat al hun klanten zonder moeite weer de weg op konden. Die sfeer die binnen het bedrijf hangt wilden we doorvertalen naar de website.

In plaats van gebruik te maken van algemene afbeeldingen die Profile Nederland kon aanleveren, hebben we ervoor gekozen om juist de lokale helden van de bestaande Profile vestigingen gebruikt als beeld voor op de website. Uiteindelijk zijn dit de collega’s waar je mee komt te werken natuurlijk.

Daarnaast hebben we verschillende video’s gemaakt om het werk wat dagelijks in de werkplaats van Profile voorkomt vast te leggen. Hiermee creëren we een beeld wat dicht bij de realiteit past.

© Video en fotografie door Vink Social.

Profile Heurkens Groep
"Een erg fijn bedrijf om mee samen te werken! Denken erg goed mee, hebben leuke en pakkende ideeën en hele goede en duidelijke communicatie."
Elke Heurkens
Mede-eigenaar | Profile Heurkens Groep

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.