GOOGLE REVIEWS
5/5
Bubbles icon

Snollebollekes Merchandise

Een webshop ontwikkelen met 100% feestgarantie.

"Een webshop ontwikkelen met 100% feestgarantie."

De doelstelling

Een webshop ontwikkelen met 100% feestgarantie. De webshop van Snollebollekes moest zo ingericht worden dat de gezelligheid hiervan af spat. Op de webshop zijn truien, t-shirts en accessoires verkrijgbaar van de verschillende evenementen die Snollebollekes gedurende het jaar organiseert.

Het resultaat

We hebben gekozen voor een overzicht design wat we veel terug zien bij webshops. Zo is het doel van deze webshop het verkopen van de merchandise. Met behulp van verschillende quotes en reviews per product hebben we de taal van Snollebollekes zo goed mogelijk in de webshop proberen te verwerken.

Opdrachtgever:

Matrixx Events

Branche:

Evenementenbureau

Diensten:

Platform:

WordPress CMS

Matrixx Events

Een vrolijke, kleurrijke en overzichtelijke webshop met 100% feestgarantie

Snollebollekes, ook wel bekend als De Nachtegaal van het Zuiden! Snollebollekes is ’s lands bekendste en populairste feestact, met meer dan 250 miljoen streams op YouTube en Spotify.

Door de webshop heen hebben we verschillende Snollebollekes kreten gebruikt als: Naar Links Naar Rechts, Nondeju leuke sfeer wel En.. Door.

Jaarlijks staat Snollebollekes in het Gelredome met het pijlsnel uitverkochte Snollebollekes Live in Concert, en organiseert Snollebollekes het tweedaagse Total Loss Festival!

Matrixx logo
5/5
Camiel van Elferen
Marketing Manager | Matrixx Events

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Start een project

Samen een project starten? Leuk! Wij hebben er in ieder geval al zin in. Vul het volgende formulier in om een aanvraag in te dienen. Na het invullen zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Oranjesingel 60
6511NX Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22