GOOGLE REVIEWS
5/5
Bubbles icon

Sokjes, niet zomaar een sokkenabonnement

Eenvoudige navigatie door middel van product configurator.

“Perfecte pasvorm? Nooit meer zonder sokken? Hoge kwaliteit? Dat klinkt als Sokjes.nl! Door gebruik te maken van ons flexibele abonnement zit je nooit meer zonder sokken.”

De doelstelling

Het ontwikkelen van een strakke product configurator waarmee website bezoekers gemakkelijk aan de hand van een aantal stappen een sokken abonnement kunnen bestellen.

Het resultaat

Nooit meer zonder sokken. De strak ontworpen product configurator is gemakkelijk in gebruik en door middel van kleine handigheidjes verkoop stimulerend. Nadat de product configurator is ingevuld, komt de klant direct in het afreken proces terecht, waardoor het voor de klant enorm gemakkelijk is om een sokken abonnement af te sluiten. 

Opdrachtgever:

Sokjes.nl

Branche:

Kleding / mode

Diensten:

Platform:

WordPress CMS

Sokjes

Gemakkelijk sokken bestellen aan de hand van 5 stappen

De product configurator is opgebouwd uit vijf stappen. Het kiezen van de kleur, het aantal paar, de maatvoering en de frequentie van het ontvangen van de sokken. 

Een kind kan de was doen. Nadat de product configurator is ingevuld, komt de website bezoeker direct in het afrekenproces terecht, waardoor de klant zonder moeite zijn/haar sokken kan bestellen. Het later wijzigen van het abonnement is ook zeer eenvoudig. Dit kan gewoon in het daarvoor ontwikkelde dashboard.

De mogelijkheid tot personalisatie zorgt dat er voor iedereen een passende optie is. Kortom, nooit meer zonder sokken.

Sokjes logo
Daan heeft onze configurator van A t/m Z opgezet. Het contact met Lap Marketing verliep als erg prettig. Daan is meedenkend en gaat door tot het beste resultaat behaald is. Ik raad iedereen Lap Marketing aan. Ga zo door Daan!
Sian Armut
Mede-eigenaar Sokjes.nl

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Start een project

Samen een project starten? Leuk! Wij hebben er in ieder geval al zin in. Vul het volgende formulier in om een aanvraag in te dienen. Na het invullen zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Oranjesingel 60
6511NX Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22