GOOGLE REVIEWS
5/5

TRALERT®, de specialist in LED voertuigverlichting

Een online omgeving ontwikkelen waarmee nieuwe leads worden aangetrokken. 

“Een online omgeving ontwikkelen waarmee nieuwe leads worden aangetrokken”.

De doelstelling

Het ontwikkelen van een online omgeving waarmee op ten duur nieuwe leads aangetrokken kunnen worden. TRALERT® is een salesgedreven organisatie en tot eind 2019 hebben de online marketing werkzaamheden van TRALERT® nog weinig resultaat opgeleverd. Het bedrijf heeft een webshop, maar omdat het gros van de klanten zich bevindt in de B2B markt en werkt met prijsafspraken, heeft de webshop de hoge verwachtingen nooit waar weten te maken.

Daarnaast was de oude webshop gebouwd in Magento 1.9. Van deze versie zou in juli 2020 de beveiliging en ondersteuning verlopen, waardoor TRALERT® eigenlijk werd gedwongen om een nieuw e-commerce platform te introduceren.

Opdrachtgever:

TRALERT®

Branche:

Leverancier in/producent van LED voertuigverlichting

Diensten:

Platform:

WordPress CMS

Het resultaat

Sinds begin 2019 richten wij ons op het ondersteunen, adviseren en uitvoeren van online marketing werkzaamheden die bijdragen aan de online groei van onze opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is. Wanneer je doet waar je goed in bent, dan geeft dit energie en plezier. In ons geval is dat online marketing!

Door onze betrokken en proactieve werkwijze gaan we samen met jou op zoek naar hoe we jouw onderneming online kunnen laten groeien in leads, sales, omzet en winst. Waar online marketing voor veel ondernemers nog een onbekend terrein is, hebben wij het ons al volledig eigen gemaakt.

TRALERT®

184% Stijging van het totaal aantal websitebezoekers ten opzichte één jaar ervoor.

Als voorbereiding op de lancering van de nieuwe online omgeving hebben we de content van de oude webshop goed onder de loep genomen. Hieruit bleek dat de teksten veelal op consumenten gericht waren. Dit zorgde voor verwarring bij de B2B klanten van TRALERT®. Daarnaast heeft ons online marketing bureau uit Nijmegen ervoor gezorgd dat er meer content aanwezig was op de nieuwe website. Zo hebben we naast het uitbreiden van de productinformatie ervoor gezorgd dat de catalogi online kwam te staan en zijn we actief bezig geweest met het schrijven van SEO geoptimaliseerde blogs.

Naast de online marketing middelen die we gebruikt hebben om intern op de website meer bezoekers te genereren, zijn we actief aan de slag gegaan met het creëren van content door middel van een nieuwsbrief, direct mailing en social media. Dit heeft geresulteerd in een stijging van 184% in het totaal aantal bezoekers.

0 +
Websitebezoekers per maand.
0 +
Aanvragen via de website in het eerste jaar.
0
Zoekwoorden op de eerste pagina van Google.
"Super werk geleverd. De website die Lapmarketing voor ons heeft gemaakt is top. SEO helemaal goed in elkaar en fijne communicatie. Erg fijn om mee samen te werken in Nijmegen."
Lars Nuwenhof
Marketing Manager | TRALERT®
Organisch SEO verkeer - 23 september 2020 | 21 januari 2022.
Websitegegevens oude website TRALERT® - 23 september 2018 | 22 januari 2020.
Websitegegevens nieuwe website TRALERT® - 23 september 2020 | 22 januari 2022.

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Start een project

Samen een project starten? Leuk! Wij hebben er in ieder geval al zin in. Vul het volgende formulier in om een aanvraag in te dienen. Na het invullen zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Oranjesingel 60
6511NX Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22