Bubbles icon

TRALERT®, de specialist in LED voertuigverlichting

Een online omgeving ontwikkelen waarmee nieuwe leads worden aangetrokken.
Websitebezoekers per maand.
0 +
Aanvragen via de website in het eerste jaar.
0 +
Zoekwoorden op de eerste pagina van Google.
0

Het vraagstuk

“Een online omgeving ontwikkelen waarmee nieuwe leads worden aangetrokken”.

Het ontwikkelen van een online omgeving waarmee op ten duur nieuwe leads aangetrokken kunnen worden. TRALERT® is een salesgedreven organisatie en tot eind 2019 hebben de online marketing werkzaamheden van TRALERT® nog weinig resultaat opgeleverd. Het bedrijf heeft een webshop, maar omdat het gros van de klanten zich bevindt in de B2B markt en werkt met prijsafspraken, heeft de webshop de hoge verwachtingen nooit waar weten te maken.

Daarnaast was de oude webshop gebouwd in Magento 1.9. Van deze versie zou in juli 2020 de beveiliging en ondersteuning verlopen, waardoor TRALERT® eigenlijk werd gedwongen om een nieuw e-commerce platform te introduceren.

Wat we hebben gedaan

We zijn gestart met de ontwikkeling van een nieuwe B2B webshop. Deze is volledig op het zakelijke kanaal van TRALERT® gericht. Door slim in te spelen op de behoefte van de zakelijke doelgroep, hebben we verschillende toepassingen aan de webshop toegevoegd. Waaronder een incl./excl. btw knop en een knop waarbij de bruto/netto prijzen voor de klant direct berekend werden.  Voor ieder account werd dit, aan de hand van de juiste kortingsgroep apart berekend.

Na de ontwikkeling zijn we door middel van verschillende marketingcampagnes meer bezoekers naar de website gaan trekken. Hiervoor hebben we alle teksten van de webshop omgeschreven naar zakelijke SEO teksten. Daarnaast zijn we ons verder gaan verdiepen in de technische vragen die door de doelgroep gesteld werden. Op basis van deze technische vragen, hebben we de verlichtingstermen en blogs in leven geroepen. Deze hebben we volledig toegespitst op relevante zoekwoorden.

Tralert case

Het resultaat

"Een volledig SEO geoptimaliseerde marketingmachine"

Sinds de lancering van de B2B webshop op 23 september 2020 telt de website in totaal bijna 200.000 bezoekers. Van deze bezoekers komt ongeveer 80% via organische resultaten op de website terecht. In het eerste jaar heeft het zakelijke netwerk van TRALERT® 800 nieuwe aanvragen via de website gegenereerd. Daarnaast telt de webshop meer dan 4000+ transacties.

Tralert case

1477 zoekwoorden op de eerste pagina van Google

Door veel nieuwe content aan te maken voor TRALERT® is het ons gelukt om op 1477 zoekwoorden op de eerste pagina van Google te staan. Van dit aantal staan er 406 in de top 3. 

Tralert case

In twaalf maanden 122.000 klikken vanuit Google

In de afgelopen twaalf maanden zijn er via Google 122.000 bezoekers op de website van TRALERT® terechtgekomen. Gemiddelde zijn dit meer dan 10.000 bezoekers per maand. Begin dit jaar haalde TRALERT® ongeveer 70 bezoekers per dag binnen via Google. Nu in december 2022 zijn dit er gemiddeld 700 per dag. Dit jaar zijn de dagelijkse bezoekers vertienvoudigd.

Tralert case

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Ben je na het lezen van bovenstaande succescase enthousiast geworden? Doe de Gratis SEO scan of neem contact met ons op.

Wie hebben er aan dit project gewerkt:

Binnen Lap Marketing heeft iedereen zijn eigen specialisme. Zo doet iedereen wat hij of zij leuk vindt.

Lap Marketing bureau

Daan Lap

Founder | SEO specialist

Lap Marketing bureau

Sjoerd Keijser

SEO & CRO specialist

Pim Langkamp

Pim Langkamp

SEO specialist

Logo TRALERT
"Super werk geleverd. De website die Lapmarketing voor ons heeft gemaakt is top. SEO helemaal goed in elkaar en fijne communicatie. Erg fijn om mee samen te werken in Nijmegen."
Lars Nuwenhof
Marketing Manager | TRALERT®

Eerdere projecten

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Start een project

Samen een project starten? Leuk! Wij hebben er in ieder geval al zin in. Vul het volgende formulier in om een aanvraag in te dienen. Na het invullen zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Contactgegevens

Lap Marketing
Tel.: 024 234 0622
E-mail: info@lapmarketing.nl

Oranjesingel 60
6511NX Nijmegen
Nederland

KVK: 74688847
BTW: NL002363152B22