Bubbles icon

Wat is Google Hummingbird update?

Betekenis: Google Hummingbird update

De Google Hummingbird update werd uitgebracht in 2013 en heeft sindsdien een revolutie teweeggebracht in de manier waarop Google zoekopdrachten uitvoert. Het belangrijkste doel van Google Hummingbird was om de gebruikerservaring te verbeteren door relevantere zoekresultaten te bieden die beter aansluiten bij individuele zoekopdrachten.

Dit werd bereikt door verschillende veranderingen, zoals een beter begrip van de zinsstructuur en semantisch zoeken (LSI Keywords). Google Hummingbird ook kon Google in kortere tijd preciezere resultaten teruggeven. Google Hummingbird richtte zich ook op mobiele gebruikers, waardoor het voor mensen gemakkelijker werd om onderweg toegang te krijgen tot Google en zijn diensten.

Als gevolg van Google Hummingbird kan Google nu relevantere zoekresultaten bieden die zijn afgestemd op individuele behoeften en interesses. Deze update heeft een aanzienlijke invloed gehad op de manier waarop Google zoekopdrachten uitvoert en hoe mensen Google gebruiken. Google Hummingbird heeft Google efficiënter en gebruiksvriendelijker gemaakt, waardoor gebruikers in kortere tijd kunnen vinden wat ze nodig hebben.

Google blijft zijn Hummingbird-algoritme verbeteren, zodat het altijd de best mogelijke zoekresultaten oplevert.

Andere marketingbegrippen